Operasyon sonucu 2 kişi tutuklandı!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Polis Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri dün gece Girne’de "Karanlık Yol Operasyonu” adını verdikleri operasyonla, uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler ve uyuşturucu ticaretinden temin edildiğine inanılan TL ve döviz cinsi para ele geçirdi.
Polis basın bültenine göre, dün gece 22.30 sıralarında düzenlenen operasyon kapsamında 31 yaşındaki şahsın tasarrufunda yaklaşık 400 gram ağırlığında Hint keneviri türü ve yaklaşık 8 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde; içinde tütünle karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık bir sigara, üzerlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir hassas terazi, iki metal öğütücü ve 6 cam pipo buldu. Operasyonda ayrıca uyuşturucu ticaretinden temin edildiğine inanılan toplam 36 bin TL, 700 ABD Doları, 100 Euro ve 20 Sterlin nakit para bulunarak emare alındı.
Polis narkotik ekibi, 31 yaşındaki şahsın yanında meseleyle ilgili bağlantısı olduğuna inanılan 37 yaşındaki şahıs da tutukladı ve soruşturmasını sürdürüyor.
Benzer haberler
Featured
Trump "Netanyahu'ya çok sinirlendim"
Anlaşma beklenirken İsrail Lübnan'ı vurdu
10.Sinde Ralli Sprintte zafer Bozalanlar-Evrensel ikilisinin
Tayland Prensesi son yolculuğuna uğurlandı
Minik öğrenciler öğrenim yılının son konserini verdi
ABD’ye ait savaş uçağı Washington'da düştü
İran'dan anlaşma açıklaması "Nükleer faaliyetler genişlemeyecek, yaptırım uygulanmayacak"
YDÜ'de yapay zeka, dijital iyi oluş ve eğitimde dönüşüm konuları konuşuldu
KKTC Beşiktaşlılar Derneği’nde başkan Mustafa Taş oldu


