Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Nöbetçi eczaneler (29 Ağustos 2026) Olguner "Umarım bir gün bu panellerin bir insan canına sebep olduğunu görmeyiz" Lefkoşa’da 650 gramdan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi Cengiz Topel Hastanesi’nde sağlık hizmetleri jeneratörlerle sürüyor Mutluyaka'da park halindeki araçta yangın 16.⁠ ⁠Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali’nin bu akşamki gösterileri iptal edildi Bugün meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı Taçoy "Krah’ın KKTC ziyareti çok önemli bir kapıyı sonuna kadar açtı" Gazimağusa'da alkollü sürücü bahçe duvarına çarptı Adanın birçok yerinde elektrik kesintileri yaşanıyor Gönyeli-Alayköy Belediyesi acil durumlar için ulaşılabilecek telefon numaralarını duyurdu KIB-TEK “Güzelyurt ve Girne bölgelerinde elektrik kesintileri yaşanıyor” Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorunu çözülmüştür; bu da iki komşu, egemen eşit devlettir” Harmancı "Mümkünse herkes evde kalsın" YTB kontenjan başvuruları pazartesi başlıyor Güzelyurt-Kalkanlı yolu trafik akışına kapatıldı! Girne Belediye Başkanı Şenkul uyardı “Denize girmeyin” En fazla yağış Alevkayası'nda kaydedildi ABD'nin petrol sondaj kulesi sayısı 5 azaldı YKP "Guterres’in söylediği Kıbrıslıların günlük hayatını etkileyecek adımların atılmasının çok çok uzağındayız" Nöbetçi eczaneler (29 Ağustos 2026) Olguner "Umarım bir gün bu panellerin bir insan canına sebep olduğunu görmeyiz" Lefkoşa’da 650 gramdan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi Cengiz Topel Hastanesi’nde sağlık hizmetleri jeneratörlerle sürüyor Mutluyaka'da park halindeki araçta yangın 16.⁠ ⁠Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali’nin bu akşamki gösterileri iptal edildi Bugün meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı Taçoy "Krah’ın KKTC ziyareti çok önemli bir kapıyı sonuna kadar açtı" Gazimağusa'da alkollü sürücü bahçe duvarına çarptı Adanın birçok yerinde elektrik kesintileri yaşanıyor Gönyeli-Alayköy Belediyesi acil durumlar için ulaşılabilecek telefon numaralarını duyurdu KIB-TEK “Güzelyurt ve Girne bölgelerinde elektrik kesintileri yaşanıyor” Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorunu çözülmüştür; bu da iki komşu, egemen eşit devlettir” Harmancı "Mümkünse herkes evde kalsın" YTB kontenjan başvuruları pazartesi başlıyor Güzelyurt-Kalkanlı yolu trafik akışına kapatıldı! Girne Belediye Başkanı Şenkul uyardı “Denize girmeyin” En fazla yağış Alevkayası'nda kaydedildi ABD'nin petrol sondaj kulesi sayısı 5 azaldı YKP "Guterres’in söylediği Kıbrıslıların günlük hayatını etkileyecek adımların atılmasının çok çok uzağındayız"
Dolar
Euro
Sterlin

"Onlara daha güzel bir yaşam sunabilmek için elimden geleni yapacağım"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
"Onlara daha güzel bir yaşam sunabilmek için elimden geleni yapacağım"
Reklam

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Girne Özel Eğitim Merkezini ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Güngördü, engellilerin özel bireyler olduğuna ve toplum içinde yer almalarının önemine işaret etti. Güngördü, engellilerin saygı gördüğü, özgürce dolaşıp sosyal yaşamın içerisinde yer aldığı bir kent için çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Çocuklarla oyunlar oynayan ve sohbet eden Güngördü, onları aklından çıkarmadığını ve onlara daha güzel bir yaşam sunabilmek için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Güngördü, Girne eski belediye hizmet binasının Sosyal Yaşam Merkezi’ne dönüştürüldüğünü ve 18 Aralık tarihinde saat 11.00’de açılmasının planlandığını ifade ederek, binanın engelli vatandaşların da kurs ve aktivitelere katılacağı şekilde tasarlandığını belirtti.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Rehabilitasyon Merkezi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve takdir ettiği söyleyerek, sosyal sorumluluk işlerine belediye olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini ve iş birliğine hazır olduklarını kaydetti.

Pandemi dolaysıyla kucaklaşamadıklarını belirten Güngördü, 2021’in sevgi ve birlikle tüm engelleri aşacakları bir yıl olmasını temenni etti.

Güngördü, hedeflerinin Girne’deki tüm bireylerin kentten bütün hizmet ve imkanlardan eşit şekilde yararlanması olduğunu kaydetti.

(TAK)

Benzer haberler

Featured
Nöbetçi eczaneler (29 Ağustos 2026) 29 Ağu 2026 14:38 Olguner "Umarım bir gün bu panellerin bir insan canına sebep olduğunu görmeyiz" 29 Ağu 2026 14:23 Lefkoşa’da 650 gramdan fazla uyuşturucu madde ele geçirildi 29 Ağu 2026 14:14 Cengiz Topel Hastanesi’nde sağlık hizmetleri jeneratörlerle sürüyor 29 Ağu 2026 14:04 Mutluyaka'da park halindeki araçta yangın 29 Ağu 2026 13:52 16.⁠ ⁠Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali’nin bu akşamki gösterileri iptal edildi 29 Ağu 2026 13:43 Bugün meydana gelen iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı 29 Ağu 2026 13:39 Taçoy "Krah’ın KKTC ziyareti çok önemli bir kapıyı sonuna kadar açtı" 29 Ağu 2026 13:37 Gazimağusa'da alkollü sürücü bahçe duvarına çarptı 29 Ağu 2026 13:21