Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Evlat acısının ardından acı haber: Cem Akaş 58 yaşında hayatını kaybetti Güney'de geçen yıl 45 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti YKP "Maraş BM yönetimine devredilmeli, Mağusa Limanı AB denetiminde ticarete açılmalı" Meteoroloji Dairesi'nden yarın için kuvvetli yağış uyarısı Din İşleri Başkanlığı duyurdu "Cuma ezanı 12.30’da okunacak" İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 9 kişi tutuklandı Lapta Hesap İşi tasarımları defileyle tanıtılacak Ortaköy'de seyir halindeki araçta yangın Lefkoşa’da Yapay Zekâ ve Çalışma Hayatının Geleceği Paneli düzenlenecek Başçeri "Çözüm için samimi irade ortaya koyan taraf Kıbrıs Türkleri ve Türkiye’dir” Ertuğruloğlu "Kıbrıs’ta çözüm için iki devlet gerçeği kabul edilmeli" Güney Kıbrıs’ta doğurganlık oranı AB ortalamasının üstünde Ercan Havalimanı’nda Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi Erdoğan "KKTC’nin kardeş ülkelerle bağlarının güçlendirilmesine büyük önem veriyoruz" GMO’dan yetkili kurumlara çağrı “Toplu yemek hizmetlerine yönelik denetimleri gözden geçirin” İskele-Kantara yolunda zemin düzeltme çalışması yapılacak Cyprus Mail’den Kıbrıs müzakereleri yorumu “Hristodulidis kaleleri yerinden oynatmayı bırakmalı" Kızılcık suyu, diş plağının oluşumunu baskılayabilir MDP’den aday listesi iddiası “İsimlerin yarısı adaylıktan çekilmeye mecbur edildi” KTÖS “Basın emekçileri yalnız değildir” Evlat acısının ardından acı haber: Cem Akaş 58 yaşında hayatını kaybetti Güney'de geçen yıl 45 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti YKP "Maraş BM yönetimine devredilmeli, Mağusa Limanı AB denetiminde ticarete açılmalı" Meteoroloji Dairesi'nden yarın için kuvvetli yağış uyarısı Din İşleri Başkanlığı duyurdu "Cuma ezanı 12.30’da okunacak" İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 9 kişi tutuklandı Lapta Hesap İşi tasarımları defileyle tanıtılacak Ortaköy'de seyir halindeki araçta yangın Lefkoşa’da Yapay Zekâ ve Çalışma Hayatının Geleceği Paneli düzenlenecek Başçeri "Çözüm için samimi irade ortaya koyan taraf Kıbrıs Türkleri ve Türkiye’dir” Ertuğruloğlu "Kıbrıs’ta çözüm için iki devlet gerçeği kabul edilmeli" Güney Kıbrıs’ta doğurganlık oranı AB ortalamasının üstünde Ercan Havalimanı’nda Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi Erdoğan "KKTC’nin kardeş ülkelerle bağlarının güçlendirilmesine büyük önem veriyoruz" GMO’dan yetkili kurumlara çağrı “Toplu yemek hizmetlerine yönelik denetimleri gözden geçirin” İskele-Kantara yolunda zemin düzeltme çalışması yapılacak Cyprus Mail’den Kıbrıs müzakereleri yorumu “Hristodulidis kaleleri yerinden oynatmayı bırakmalı" Kızılcık suyu, diş plağının oluşumunu baskılayabilir MDP’den aday listesi iddiası “İsimlerin yarısı adaylıktan çekilmeye mecbur edildi” KTÖS “Basın emekçileri yalnız değildir”
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Onkoloji Merkezi’ne bağış

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Onkoloji Merkezi’ne bağış
Reklam

Başman Şirketler Grubu-Avon Kozmetik, Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet HastanesiOnkoloji Merkezi’ne 5 adet infuzyon pompası bağışladı.

Hastane Başhekim Başyardımcısı Dr Adil Özyılkan ve Tıbbi Onkoloji Bölümü Sorumlu Hekimi Dr. Özlem Gürkut’un da hazır bulunduğu bağış sırasında konuşan Avon Kozmetik Direktörü Pınar Başman Süren, sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini vehastaneye bugüne kadar 3 kez bağışta bulunduklarını anlattı. Süren, “Ülkemizdeki insanların daha iyiye gidebilmesi için, her bir kurumun bu yardımları yapması gerekmektedir” dedi. Tıbbi Onkoloji Bölümü Sorumlu Hekimi Dr.Gürkut’da, “Onkoloji Merkezi’mizde dünya standartlarında, daha çağdaş hizmet vermeye çalışırken, sürekli gelişen teknolojiye yetişmek için zaman zaman sivil toplum örgütlerimizden, kurum ve kuruluşlarımızdan, halkımızdan işbirliği veyardım görmekteyiz. Başman şirketi de bizlere bu anlamda çok önemli katkıda bulunmuştur” dedi. Dr. Özlem Gürkut, bağışın toplumun diğer kesimlerine örnek olmasını da temenni etti. Konuşmaların ardından Pınar BaşmanSüren’eteşekkür plaketi takdim edildi. 30 bin TL değerindeki infüzyon pompaları, kemoterapi ve serum tedavilerinde kullanılıyor.

Benzer haberler

Kıbrıs
Güney'de geçen yıl 45 kişi trafik kazasında hayatını kaybetti 28 Eki 2026 15:04 YKP "Maraş BM yönetimine devredilmeli, Mağusa Limanı AB denetiminde ticarete açılmalı" 28 Eki 2026 14:58 Meteoroloji Dairesi'nden yarın için kuvvetli yağış uyarısı 28 Eki 2026 14:30 Din İşleri Başkanlığı duyurdu "Cuma ezanı 12.30’da okunacak" 28 Eki 2026 14:26 İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 9 kişi tutuklandı 28 Eki 2026 14:21 Ortaköy'de seyir halindeki araçta yangın 28 Eki 2026 14:15 Lefkoşa’da Yapay Zekâ ve Çalışma Hayatının Geleceği Paneli düzenlenecek 28 Eki 2026 14:06 Başçeri "Çözüm için samimi irade ortaya koyan taraf Kıbrıs Türkleri ve Türkiye’dir” 28 Eki 2026 13:59 Ertuğruloğlu "Kıbrıs’ta çözüm için iki devlet gerçeği kabul edilmeli" 28 Eki 2026 13:51