Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'la görüştü Sertoğlu ”10 yıldır yeni bir stadyumun peşinden koşuyoruz” Üstel “Bugün Kıbrıs Türkü'nün ve KKTC gençliğinin tarihi günü” Yılmaz "Projelerimizle KKTC’deki mühürlerin sayısını daha da çoğaltacağız” “Displaced: Bir Kıbrıslı Türk Hikâyesi” Londra’da özel gösterimle tanıtıldı Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi tanıtıldı Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, ABD’ye gitti KKTC Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Altınordu Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil etti Geçiş kapılarında Kıbrıslı Türklere yönelik “Photo Radar List” uygulaması başlatılıyor Nöbetçi eczaneler (19 Eylül 2026) Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu yarın 2 saat trafiğe kapatılacak Küçük, gemi faciasının ardından Meclis’te oluşturulan komite çalışmaları hakkında bilgi verdi Süratin ilk sırada olduğu denetimlerde 24 araç trafikten men edildi Gemi faciasında kayıp olan 1 kişinin daha naaşına ulaşıldı Son 24 saatte en çok yağış 47 kilogram olarak kaydedildi Toprak sete çarpıp takla atan araçta bulunan 3 genç yaralandı Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne ait telefon hattı devre dışı kaldı Seyir halindeki otobüste yangın meydana geldi! Avrupa Hareketlilik Haftası Gazimağusa’da başladı Gazimağusa'da trafik kazası: Motosiklet sürücüsü ve yolcu yaralandı! Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'la görüştü Sertoğlu ”10 yıldır yeni bir stadyumun peşinden koşuyoruz” Üstel “Bugün Kıbrıs Türkü'nün ve KKTC gençliğinin tarihi günü” Yılmaz "Projelerimizle KKTC’deki mühürlerin sayısını daha da çoğaltacağız” “Displaced: Bir Kıbrıslı Türk Hikâyesi” Londra’da özel gösterimle tanıtıldı Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi tanıtıldı Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, ABD’ye gitti KKTC Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Altınordu Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil etti Geçiş kapılarında Kıbrıslı Türklere yönelik “Photo Radar List” uygulaması başlatılıyor Nöbetçi eczaneler (19 Eylül 2026) Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu yarın 2 saat trafiğe kapatılacak Küçük, gemi faciasının ardından Meclis’te oluşturulan komite çalışmaları hakkında bilgi verdi Süratin ilk sırada olduğu denetimlerde 24 araç trafikten men edildi Gemi faciasında kayıp olan 1 kişinin daha naaşına ulaşıldı Son 24 saatte en çok yağış 47 kilogram olarak kaydedildi Toprak sete çarpıp takla atan araçta bulunan 3 genç yaralandı Gazimağusa Polis Müdürlüğü'ne ait telefon hattı devre dışı kaldı Seyir halindeki otobüste yangın meydana geldi! Avrupa Hareketlilik Haftası Gazimağusa’da başladı Gazimağusa'da trafik kazası: Motosiklet sürücüsü ve yolcu yaralandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Önce sarı şimdi siyah!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Önce sarı şimdi siyah!
Reklam

Ulaştırma siyasetindeki plansızlık ilginç bir görüntü oraya çıkardı. Karayollar Dairesi, geçtiğimiz hafta Lefkoşa-Gönyeli yolunda 'sarı çizgi' uygulaması yapmıştı. Ancak, yeni haftaya, sarı çizgilerin bir kısmını silerek ve üzerini siyaha boyayarak başladı.

Şehir Plancıları Odası Başkanı Merter Refikoğlu bu durumu eleştirerek, şu yorumu yaptı: "Karayolları Dairesi geçen hafta çift sarı çizdiği yolu şimdi çift kara boyuyor. Geçen hafta neden sarı boyadın? Şimdi neden kara boyan? Karayolları dairesi halkın parasıynan garagözlük yapma yeri değildir."

Benzer haberler

Featured
Cumhurbaşkanı Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'la görüştü 19 Eyl 2026 17:22 Sertoğlu ”10 yıldır yeni bir stadyumun peşinden koşuyoruz” 19 Eyl 2026 17:16 Üstel “Bugün Kıbrıs Türkü'nün ve KKTC gençliğinin tarihi günü” 19 Eyl 2026 17:03 Yılmaz "Projelerimizle KKTC’deki mühürlerin sayısını daha da çoğaltacağız” 19 Eyl 2026 16:59 “Displaced: Bir Kıbrıslı Türk Hikâyesi” Londra’da özel gösterimle tanıtıldı 19 Eyl 2026 16:09 Atatürk Stadyumu ve Çok Amaçlı Spor Kompleksi tanıtıldı 19 Eyl 2026 16:04 Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, ABD’ye gitti 19 Eyl 2026 15:50 KKTC Geleneksel Okçuluk Spor Derneği, Altınordu Dünya Kupası’nda KKTC’yi temsil etti 19 Eyl 2026 15:45 Geçiş kapılarında Kıbrıslı Türklere yönelik “Photo Radar List” uygulaması başlatılıyor 19 Eyl 2026 15:29