Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
YKP "Maraş BM yönetimine devredilmeli, Mağusa Limanı AB denetiminde ticarete açılmalı" Meteoroloji Dairesi'nden yarın için kuvvetli yağış uyarısı Din İşleri Başkanlığı duyurdu "Cuma ezanı 12.30’da okunacak" İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 9 kişi tutuklandı Lapta Hesap İşi tasarımları defileyle tanıtılacak Ortaköy'de seyir halindeki araçta yangın Lefkoşa’da Yapay Zekâ ve Çalışma Hayatının Geleceği Paneli düzenlenecek Başçeri "Çözüm için samimi irade ortaya koyan taraf Kıbrıs Türkleri ve Türkiye’dir” Ertuğruloğlu "Kıbrıs’ta çözüm için iki devlet gerçeği kabul edilmeli" Güney Kıbrıs’ta doğurganlık oranı AB ortalamasının üstünde Ercan Havalimanı’nda Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi Erdoğan "KKTC’nin kardeş ülkelerle bağlarının güçlendirilmesine büyük önem veriyoruz" GMO’dan yetkili kurumlara çağrı “Toplu yemek hizmetlerine yönelik denetimleri gözden geçirin” İskele-Kantara yolunda zemin düzeltme çalışması yapılacak Cyprus Mail’den Kıbrıs müzakereleri yorumu “Hristodulidis kaleleri yerinden oynatmayı bırakmalı" Kızılcık suyu, diş plağının oluşumunu baskılayabilir MDP’den aday listesi iddiası “İsimlerin yarısı adaylıktan çekilmeye mecbur edildi” KTÖS “Basın emekçileri yalnız değildir” DAÜ-SEN “DAÜ, bir parti veya parti örgütü değil” BMO'dan yaş doğrulama uyarısı "Sahte mesajlara dikkat" YKP "Maraş BM yönetimine devredilmeli, Mağusa Limanı AB denetiminde ticarete açılmalı" Meteoroloji Dairesi'nden yarın için kuvvetli yağış uyarısı Din İşleri Başkanlığı duyurdu "Cuma ezanı 12.30’da okunacak" İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 9 kişi tutuklandı Lapta Hesap İşi tasarımları defileyle tanıtılacak Ortaköy'de seyir halindeki araçta yangın Lefkoşa’da Yapay Zekâ ve Çalışma Hayatının Geleceği Paneli düzenlenecek Başçeri "Çözüm için samimi irade ortaya koyan taraf Kıbrıs Türkleri ve Türkiye’dir” Ertuğruloğlu "Kıbrıs’ta çözüm için iki devlet gerçeği kabul edilmeli" Güney Kıbrıs’ta doğurganlık oranı AB ortalamasının üstünde Ercan Havalimanı’nda Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi Erdoğan "KKTC’nin kardeş ülkelerle bağlarının güçlendirilmesine büyük önem veriyoruz" GMO’dan yetkili kurumlara çağrı “Toplu yemek hizmetlerine yönelik denetimleri gözden geçirin” İskele-Kantara yolunda zemin düzeltme çalışması yapılacak Cyprus Mail’den Kıbrıs müzakereleri yorumu “Hristodulidis kaleleri yerinden oynatmayı bırakmalı" Kızılcık suyu, diş plağının oluşumunu baskılayabilir MDP’den aday listesi iddiası “İsimlerin yarısı adaylıktan çekilmeye mecbur edildi” KTÖS “Basın emekçileri yalnız değildir” DAÜ-SEN “DAÜ, bir parti veya parti örgütü değil” BMO'dan yaş doğrulama uyarısı "Sahte mesajlara dikkat"
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Ölümlü kaza zanlısının sürat ve dikkatsiz araç kullanma suçlarından trafikte sicili olduğu ortaya çıktı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Ölümlü kaza zanlısının sürat ve dikkatsiz araç kullanma suçlarından trafikte sicili olduğu ortaya çıktı!
Reklam

(Kamalı Haber) - Lefkoşa- Güzelyurt Anayolunun 2-3'üncü kilometreleri arasında Hüseyin Ulu’nun ölümüyle sonuçlanan kazaya neden olan Kemal Düzgün teminat talebiyle yeniden  mahkemeye çıkarıldı. Polis Çavuşu Ozan Avcı mahkemede olguları aktardı. Polis, 22 Aralık 2024 tarihinde, saat 17.50 sıralarında, Lefkoşa- Güzelyurt Anayolunun 2-3'üncü kilometreleri arasında, Kemal Düzgün’ün (E-33), yönetimindeki VM 901 plakalı araç ile Güzelyurt istikametine doğru seyrettiği esnada, Gönyeli dahili İrmar Market önlerine geldiğinde, o esnada yolun kuzey kısmından güney kısmına yaya olarak geçmeye çalışan Alayköy'de sakin Hüseyin Ulu’ya aracının sol öne kısmı ile çarptığını söyledi. Polis, Ulu’nun kaza mahalinde yaşamını yitirdiğini kaydetti. Polis memuru, zanlının tutuklanarak, soruşturma başlatıldığını, mahkemeye çıkarılarak, 3 gün ek süre alındığını söyledi. Polis memuru, bu süre içerisinde biri kaza anını gösteren 5 adet kamera görüntüsü tespit edildiğini açıkladı. Polis, ayrıca zanlı ile Ulu’dan alkol ve uyuşturucu testi için alınan kan örneklerinin analize gönderildiğini belirtti. Ulu’nun otopsinin de yapıldığını kaydeden polis, ölüm nedeninin trafik kazasına bağlı kırıklar ve iç kanama olduğunu açıkladı. Polis, ayrıca yolun aydınlatma durumuyla ilgili Kıb-Tek ile yazışma yapıldığını açıkladı. Polis, 3 günlük sürede 13 ifade alındığını da söyledi. Polis, zanlının daha önce sürat ve dikkatsiz araç kullanma suçlarından trafikte sicili olduğunu belirtti. Soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını kaydeden polis, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını ve davası görülünceye kadar ehliyetine el konulmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Nuray Necdet, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada 2 gün ıspat-ı vücut yapmasına, 100 bin TL nakit teminat yatırmasına ve 2 kefilin 500’er bin TL kefalet senedi imzalamasına emir verdi.        

Benzer haberler

Featured
YKP "Maraş BM yönetimine devredilmeli, Mağusa Limanı AB denetiminde ticarete açılmalı" 28 Eki 2026 14:58 Meteoroloji Dairesi'nden yarın için kuvvetli yağış uyarısı 28 Eki 2026 14:30 Din İşleri Başkanlığı duyurdu "Cuma ezanı 12.30’da okunacak" 28 Eki 2026 14:26 İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 9 kişi tutuklandı 28 Eki 2026 14:21 Lapta Hesap İşi tasarımları defileyle tanıtılacak 28 Eki 2026 14:17 Ortaköy'de seyir halindeki araçta yangın 28 Eki 2026 14:15 Lefkoşa’da Yapay Zekâ ve Çalışma Hayatının Geleceği Paneli düzenlenecek 28 Eki 2026 14:06 Başçeri "Çözüm için samimi irade ortaya koyan taraf Kıbrıs Türkleri ve Türkiye’dir” 28 Eki 2026 13:59 Ertuğruloğlu "Kıbrıs’ta çözüm için iki devlet gerçeği kabul edilmeli" 28 Eki 2026 13:51