Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Larnaka’da uçak motoru fabrikası küresel arenada CTP Kadın Örgütü, Yeniboğaziçi’nde kadın dayanışma gecesi düzenledi Sel felaketinden bir acı haber daha: İstanbul ve Kocaeli'de can kaybı 9'a yükseldi Stefanu “Kıbrıs sorununun çözümü önceliğimiz” Ertuğruloğlu “Tükenmiş bir model üzerinde bir 50 yıl daha kaybedemeyiz” Gürlek "KKTC de dahil dört ülke bağlantılı yasa dışı yumurta ticareti tespit edildi" KTÖS’ün iş bırakma eylemleri devam ediyor Halkın Partisi milletvekili adayları belirlendi Girne'de “Avcılık, Atıcılık, Denizcilik ve Doğa Sporları Buluşma Günü” düzenleniyor Özer Boyacı Sporting anı müsabakası gerçekleştirildi “Şiirden Tuvale” Lefkoşa’da sergilenecek Borsa güne yüzde 0,20 yükselişle başladı Erhürman ve Hristodulidis yarın buluşuyor  Küresel piyasalarda toparlanma eğilimi öne çıkıyor Yaz saati uygulaması sona eriyor… Pazar günü saatler bir saat geri alınacak Erhürman’dan Guterres’in mektubuna ilişkin açıklama “Güven tesisini engelleyen eylemler çabayla bağdaşmıyor” İstanbul'daki sel felaketinde can kaybı 6'ya yükseldi Küresel riskler altına yaradı 3.Omağ-Çağkan Yapı Rallisi Serdarlı’da yapıldı Döviz kurlarında son durum (19 Ekim 2026) Larnaka’da uçak motoru fabrikası küresel arenada CTP Kadın Örgütü, Yeniboğaziçi’nde kadın dayanışma gecesi düzenledi Sel felaketinden bir acı haber daha: İstanbul ve Kocaeli'de can kaybı 9'a yükseldi Stefanu “Kıbrıs sorununun çözümü önceliğimiz” Ertuğruloğlu “Tükenmiş bir model üzerinde bir 50 yıl daha kaybedemeyiz” Gürlek "KKTC de dahil dört ülke bağlantılı yasa dışı yumurta ticareti tespit edildi" KTÖS’ün iş bırakma eylemleri devam ediyor Halkın Partisi milletvekili adayları belirlendi Girne'de “Avcılık, Atıcılık, Denizcilik ve Doğa Sporları Buluşma Günü” düzenleniyor Özer Boyacı Sporting anı müsabakası gerçekleştirildi “Şiirden Tuvale” Lefkoşa’da sergilenecek Borsa güne yüzde 0,20 yükselişle başladı Erhürman ve Hristodulidis yarın buluşuyor  Küresel piyasalarda toparlanma eğilimi öne çıkıyor Yaz saati uygulaması sona eriyor… Pazar günü saatler bir saat geri alınacak Erhürman’dan Guterres’in mektubuna ilişkin açıklama “Güven tesisini engelleyen eylemler çabayla bağdaşmıyor” İstanbul'daki sel felaketinde can kaybı 6'ya yükseldi Küresel riskler altına yaradı 3.Omağ-Çağkan Yapı Rallisi Serdarlı’da yapıldı Döviz kurlarında son durum (19 Ekim 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Olmayan evi 18 bin TL'ye kiraladı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Olmayan evi 18 bin TL'ye kiraladı!
Reklam

(Kamalı Haber) - ülkemizde turist olarak bulunmasına rağmen kendisini emlakçı olarak tanıtıp sahtekarlıkla para temini suçundan tutuklanan zanlı O.Ç mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Hasan Çelik olayla ilgili bulguları aktardı. Çelik, huzurunuzda bulunan Zanlının sahtekarlıkla para temini suçuna methaldar olduğunu belirtti. Polis zanlının 6 - 27 Şubat 2024 tarihinde Lefkoşa'da KKTC de turist olarak bulunan zanlı O.Ç'nin (E-41 İşsiz TC) KKTC'de kendi evi olmamasına rağmen Lefkoşa'da sakin F.E’yi dolandırmak kastı ile ev kiralayacağını söyleyip ev fotoğrafı atarak adı edilenden toplamda 18.000 TL parayı alıp sahtekarlıkla temin ettiğini mahkemeye aktardı. Polis yapılan şikâyet üzerine zanlının aranan kişi ilan edildiğini ve 8 Eylül 2024 tarihinde Girne Limanı'ndan KKTC'ye giriş yapmaya çalıştığı esnada derdest emri gereği tutuklandığını mahkeme aktardı. Polis zanlının Türkiye vatandaşı olup 30 günlük vize ile KKTC'ye giriş yaptığını, yapmış olduğu beyanların araştırılacağını, başlatılan tahkikatın henüz yeni olup temin edilmesi gereken ifadeler olduğundan ilk etapta soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Dilşah Karayel zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.  

Benzer haberler

Featured
Larnaka’da uçak motoru fabrikası küresel arenada 19 Eki 2026 12:19 CTP Kadın Örgütü, Yeniboğaziçi’nde kadın dayanışma gecesi düzenledi 19 Eki 2026 12:14 Sel felaketinden bir acı haber daha: İstanbul ve Kocaeli'de can kaybı 9'a yükseldi 19 Eki 2026 12:09 Stefanu “Kıbrıs sorununun çözümü önceliğimiz” 19 Eki 2026 12:05 Ertuğruloğlu “Tükenmiş bir model üzerinde bir 50 yıl daha kaybedemeyiz” 19 Eki 2026 11:58 Gürlek "KKTC de dahil dört ülke bağlantılı yasa dışı yumurta ticareti tespit edildi" 19 Eki 2026 11:16 KTÖS’ün iş bırakma eylemleri devam ediyor 19 Eki 2026 11:03 Halkın Partisi milletvekili adayları belirlendi 19 Eki 2026 11:00 Girne'de “Avcılık, Atıcılık, Denizcilik ve Doğa Sporları Buluşma Günü” düzenleniyor 19 Eki 2026 10:54