Olaylı 1 Mayıs... Göstericiler ortalığı yakıp yıktı!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Fransa'da 1 Mayıs İşçi Bayramı gösterileri sıkı güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilirken, ortalık karıştı. Yüzlerce gösterici etrafa zarar vererek, ortalığı yakıp yıktı.
Fransa'da 1968 Mayıs olaylarının 50. yıl dönümünde 1 Mayıs İşçi Bayramı gösterileri gerginlik altında başladı. FRANSIZ POLİSİ GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI Bu yıl, demiryolu işçileri ve Air France çalışanlarının grevleriyle şekillenen 1 Mayıs gösterilerinde, Fransız polisi çok sıkı güvenlik önlemleri aldı.

Paris'teki Bastille Meydanında buluşan gruplar, belirlenen yürüyüş güzergahından İtalyan meydanına kadar yürüyüp burada gösteriyi sonlandırdı. Ancak yüzlerce gösterici ise etraftakilere zarar vererek, ortalığı yakıp yıktı.
Benzer haberler
Dünya
BM'ye göre Venezuela'yı vuran depremlerden 6,76 milyona kadar insan etkilenebilir
AB Komisyonu binasında alt katlarda klimalar kapatıldı: “Feodalizm gibi”
Paris'te aşırı sıcaklardan dün 109 kişi hayatını kaybetti
İsviçre Alpleri'ndeki buzullar sıcak hava dalgası nedeniyle erken eriyor
İran "ABD’nin saldırısı mutabakatın ihlali"
Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp!
Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek
AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması
İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz"



