Obama, 400 bin dolara konuşma yapacak

Voice Kıbrıs Haber
ABD’nin eski Başkanı Barack Obama’nın, bir Wall Street firmasının düzenleyeceği konferansta konuşma yapmak için 400 bin dolar ücret alacağı bildirildi.
ABD basınında yer alan haberlere göre, ülkenin finans merkezi olarak kabul edilen Wall Street’te faaliyet gösteren Cantor Fitzgerald adlı şirketin, Obama’nın yapacağı konuşma için eski başkana 400 bin dolar ödeyeceği belirtildi.
Cantor Fitzgerald firmasının eylül ayında düzenleyeceği sağlık konferansında ana konuşmacı olarak boy gösterecek Obama’nın, konferansın öğle yemeğinde konuşacağı kaydedildi.
Obama, başkanlığı sırasında, 2008’de başlayan finansal kriz ve ardından yaşanan ekonomik resesyonla ilgili Wall Street’teki şirketleri sorumlu göstermiş ve krizin büyük ölçüde bu firmaların faaliyetlerinden kaynaklandığını ifade etmişti.
Benzer haberler
Dünya
Dünyanın atmosferindeki su buharı seviyesi rekor kırdı: aşırı yağış riski artıyor
Trump’tan AB’nin Kanada hamlesine tarife tehdidi
Nijerya'da "bitkisel içecek" tükettikten sonra ölenlerin sayısı 49'a çıktı
Michelin yıldızlı restorana karıncalı tatlı için para cezası
Bilimsel bir atılımla yarı insan yarı fare beyin geliştirildi
Uzayda savaş tehlikesi: Rusya'dan ABD'ye sert tepki
AB’den Kanada'ya ilk "ortak üye" olma teklifi
Fransa'da aşırı sıcaklar nedeniyle mayıstan bu yana 8 bine yakın ek ölüm
Los Angeles'te habercilere ait helikopter düştü



