Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
CTP, Toplum Güvenliği Eylem Planı'nı açıkladı Taçoy “Mülkiyet konusunun adil bir şekilde tek çözüm yeri Taşınmaz Mal Komisyonu’dur” Rahvancıoğlu’nun Türkiye’ye girişine izin verilmemesiyle ilgili olarak AYM'den yetkisizlik kararı Kongo’da Ebola salgını ülke tarihinin en ölümcül seviyesine ulaştı LTB, Lefkoşa'da asfaltlama çalışmalarına devam edecek KAÜ, PTE Academic sınavına hazırlık merkezi oldu Erdoğan “Mekke Anlaşması dünyaya önemli bir mesaj vermemiz için gerçek bir vesile oldu” Baf’taki son yangınların kasıtlı çıkarıldığı düşünülüyor KTAMS, KAMU-İŞ ve KAMU-SEN mahkemelerdeki personel eksiliğinin giderilmemesi halinde greve gidecek Petrol fiyatları 88,42 dolardan işlem görüyor Lefkoşa’da harup hasadı tarihi belli oldu Dinçyürek "Karpaz Hastanesi yıl sonu bitiyor” Salı günü Lefkoşa'da bazı bölgelerde drenaj çalışması yapılacak Lefkoşa’da zeytin hasadı tarihi belli oldu Aşırı sıcaklar ve kuraklık dünyayı yakıyor: Orman yangınları üç ülkenin toplam yüzölçümüne ulaştı İstatistik Kurumu, Eski Meclis Binası’na taşındı Bir haftada 15 yangın meydana geldi Brüksel’den Güney Kıbrıs'a kamu iktisadi teşebbüsleri ile ilgili uyarı 15.⁠ Yeniboğaziçi Pulya Festivali devam ediyor Ekinci "En büyük güvenlik tehdidi mevcut siyasi anlayıştır" CTP, Toplum Güvenliği Eylem Planı'nı açıkladı Taçoy “Mülkiyet konusunun adil bir şekilde tek çözüm yeri Taşınmaz Mal Komisyonu’dur” Rahvancıoğlu’nun Türkiye’ye girişine izin verilmemesiyle ilgili olarak AYM'den yetkisizlik kararı Kongo’da Ebola salgını ülke tarihinin en ölümcül seviyesine ulaştı LTB, Lefkoşa'da asfaltlama çalışmalarına devam edecek KAÜ, PTE Academic sınavına hazırlık merkezi oldu Erdoğan “Mekke Anlaşması dünyaya önemli bir mesaj vermemiz için gerçek bir vesile oldu” Baf’taki son yangınların kasıtlı çıkarıldığı düşünülüyor KTAMS, KAMU-İŞ ve KAMU-SEN mahkemelerdeki personel eksiliğinin giderilmemesi halinde greve gidecek Petrol fiyatları 88,42 dolardan işlem görüyor Lefkoşa’da harup hasadı tarihi belli oldu Dinçyürek "Karpaz Hastanesi yıl sonu bitiyor” Salı günü Lefkoşa'da bazı bölgelerde drenaj çalışması yapılacak Lefkoşa’da zeytin hasadı tarihi belli oldu Aşırı sıcaklar ve kuraklık dünyayı yakıyor: Orman yangınları üç ülkenin toplam yüzölçümüne ulaştı İstatistik Kurumu, Eski Meclis Binası’na taşındı Bir haftada 15 yangın meydana geldi Brüksel’den Güney Kıbrıs'a kamu iktisadi teşebbüsleri ile ilgili uyarı 15.⁠ Yeniboğaziçi Pulya Festivali devam ediyor Ekinci "En büyük güvenlik tehdidi mevcut siyasi anlayıştır"
Dolar
Euro
Sterlin

Oasis'in Wembley'deki konserinde trajik olay: Bir kişi hayatını kaybetti

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Oasis'in Wembley'deki konserinde trajik olay: Bir kişi hayatını kaybetti
Reklam
"Go Let It Out", "Don't Go Away" ve "Cigarettes and Alcohol" gibi şarkılarla tanınan Oasis grubunun Wembley Stadyumu'ndaki konseri sırasında bir adam düşerek hayatını kaybetti. 2009 yılında yollarını ayıran rock grubu Oasis, 16 yıllık çekişmenin ardından, Noel ve Liam Gallagher kardeşler, Gem Archer, Paul "Bonehead" Arthurs, Andy Bell ve Joey Waronker turneye çıktı. 4 Temmuz'dan bu yana hayranlarıyla buluşan Oasis grubunun, Londra'daki Wembley Stadyumu'nda verdikleri konser sırasında; 40'lı yaşlarda bir adam yüksekten düşerek hayatını kaybetti. 2 Ağustos Cumartesi günü yaşanan olay sonrası Metropolitan Polis Teşkilatı açıklama yaptı. Açıklamada; polis ve sağlık ekiplerinin gelen bir ihbar üzerine hızla olay yerine ulaştığı ancak ağır yaralı halde bulunan adamın tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybettiği söylendi. Güvenlik güçleri, olayı gören veya telefonla videoya çeken herkesin polise haber vermesini istedi. Oasis grubundan yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı: "Dün geceki gösteride bir hayranımızın trajik ölümünü duyduğumuz için şok olduk ve üzüldük. Ailesine ve sevdiklerine en içten taziyelerimizi sunuyoruz.” Cumartesi günkü konser, Oasis'in geri dönüş turnesinde Wembley'de planlanan 7 konserin dördüncüsüydü.

Benzer haberler

Dünya
Aşırı sıcaklar ve kuraklık dünyayı yakıyor: Orman yangınları üç ülkenin toplam yüzölçümüne ulaştı 17 Ağu 2026 13:13 İtalya'da bir müzeden Rönesans dönemine ait dört değerli tablo çalındı 17 Ağu 2026 10:30 Kaybolan kedi 10 yıl sonra evine döndü 17 Ağu 2026 08:37 Belçika'da kayıtlara geçen en büyük orman yangını bazı bölgelerde kontrol altına alındı 16 Ağu 2026 20:54 Disney, yeni "X-Men" kadrosunu duyurdu 16 Ağu 2026 20:39 Endonezya'da 7,7 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı yükseldi 16 Ağu 2026 19:27 Hawaii'yi kasırga vurdu: 1 kişi hayatını kaybetti, 60 binden fazla hane elektriksiz kaldı 16 Ağu 2026 13:56 Venezuela'da 131 mahkûm serbest bırakıldı 16 Ağu 2026 12:41 Gazze'de sağlık hizmetleri durma riskiyle karşı karşıya 16 Ağu 2026 12:29