Norveçli Kadınlar Kamp için geldi

Voice Kıbrıs Haber
Yaşları 15 ile 20 arasında değişen 35 kişilik kız ve erkek oyunculardan oluşan Norveç’ten 3 takım kamp için ülkemize geldiler
Ülkemizde faaliyet gösteren TourPlus’ın organize ettiği ve geçtiğimiz yıl başlattığı programı bu yıl da devam ettiriyor. Konuk takımlar kız ve erkek olmak üzere üç farklı grup halinde Girne’de 1’er haftalık kamp yapacaklar.Geçtiğimiz gün gelen ilk grup burada bulundukları süreiçerisinde hazırlık maçları da yapacaklar.
Kız takımı dün Nihat Bağcıer Stadı’nda Düzkaya U15 takımı ile bir maç yaptı. İlk devresi Düzkaya’nın 3-1üstünlüğünde geçilen karşılaşmanın 90 dakikası 4-4 eşitlikle tamamlandı. Konuk erkek takımları da bugün ve yarın birer hazırlık maçı yapacaklar.
Norveç kız futbol takımının antrenörlüğünü Norveç Kadın Futbol Milli Takım oyuncularından MelissaWiik yapıyor.
Benzer haberler
Uncategorised
"Πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας και να δούμε που είμαστε"
“Δεν υπάρχει διάθεση να αγγίξουμε το κυπριακό…”
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Cyprus Forum
Η απειλή αφανισμού της Τ/κ κοινότητας
"«Ελάτε να λύσουμε το πολιτικό μας πρόβλημα"
Yolsuzluk siyasete karşı güvensizliğin büyüklüğünü gösteriyor
Ο Χριστοδουλίδης προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις
Dikkat bu bölgelerde elektrik kesintisi yapılacak
YSK kazananları resmi olarak duyurdu


