Netflix'ten Rum Merkezi Cezaevi'ne ilgi

Voice Kıbrıs Haber
Film ve dizi izleme platformu olarak ön plana çıkan Netflix’in, “Dünyanın En Zorlu Hapishaneleri” isimli dizinin yeni bölümlerinin çekimi çerçevesinde, dikkatini Rum Merkezi Cezaevi’ne çevirdiği belirtildi.
Fileleftheros gazetesi, “Netflix 2021 Başlarında Geliyor” başlıklı haberinde, Rum Merkezi Cezaevi’nin farklılığının, Netflix’in ilgisini çekmesine neden olduğunu yazdı.
Rum Merkezi Cezaevi Müdürlüğü ile çekimlerden sorumlu, yapımcı Aleksandros Leontaritis arasında anlaşmaya varıldığını yazan gazete, hapishanenin, kanal tarafından alternatif bir öneri şeklinde sunulacağını belirtti.
Habere göre, çekimlerin yıl sonunda veya 2021 yılının başlarında gerçekleştirilmesi ve 5 gün sürmesi bekleniyor.
Yapımcı Leontaritis, konuya ilişkin açıklamasında yapımın tanıtımcısı Rafael Row’un Güney Kıbrıs’a geleceğini de belirtti.
Rum Merkezi Cezaevi Müdürü Anna Aristotelus ise, büyük bir platformun böyle bir öneride bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bahse konu dizide araştırmacı gazeteciler, sindirme ve gaddarlığın hüküm sürdüğü, dünyanın en zorlu hapishanelerinde gönüllü mahkûm oluyor.
(TAK)
Benzer haberler
Featured
İklim değişikliğinin sağlığa etkileri son 10 yılda arttı
Fed faizi sabit tuttu: İki üyeden artış itirazı
Çin'de yaşlı nüfusu ilk kez çocuk nüfusunu geçti
YÖDAK ile YÖKAK iş birliğinde KKTC’deki üniversitelerin UKAP başvurularına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, Arjantin üzerinden ABD'ye kaçtı
Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Cuma günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek
KTTB “Sahte diplomaları düzenleyenler kadar denetlemeyenler de suçludur"
Aysel Alihan son yolculuğuna uğurlandı




