Neriman Cahit Hanımefendi Belgeseli Gönyeli'de gösterilecek

Voice Kıbrıs Haber
Neriman Cahit Hanımefendi Belgeseli, Cumartesi günü Gönyeli Belediyesi Konferans Salonu’nda gösterilecek.
Gönyeli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Neriman Cahit Hanımefendi Belgeseli, Gönyeli Belediyesi ile Kadın Öyküleri Derneği işbirliğinde, cumartesi günü saat 17.00’de Gönyeli Belediyesi Konferans Salonu’nda izleyicilerle buluşacak.
Ülkenin tanınmış eğitimci, araştırmacı ve yazarlarından Neriman Cahit’in belgeseli, “Anneler Günü” nedeniyle, Kıbrıs’ın tüm annelerine ithaf edilerek gösterilecek ve etkinlik içerisinde Neriman Cahit’in anlatılacağı bir de panel yer alacak.
Panelin moderatörlüğünü Eralp Adanır yaparken, Hasan Kahvecioğlu ve Yaşar Ersoy konuşmacı olarak yer alacak.
Gönyeli Belediyesi’nden yapılan duyuruda, belgesel gösterimine katılacak olanların 05338594398 numaralı telefona katılımını bildirmesi istendi.
Benzer haberler
Featured
Karadeniz’de İHA saldırısına uğrayan konteyner gemisi battı
Kripto para piyasasının değeri temmuzda 120 milyar doların üzerinde arttı
Yangın çıkan yolcu feribotunda 5 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi kayıp
Netanyahu'nun konutunda ırkçı muamele ve şiddet iddiası
Arıklı'dan Özersay ve Dizdarlı'ya "Keşke fikir sahibi olmadan birazcık bilgi sahibi olunsa"
Fas-İspanya göç rotasında can kaybı 88'e yükseldi
Yunanistan'da iki yangın söndürme helikopteri havada çarpıştı
İshalde bu belirtilere dikkat!
Işık “Plajlara girişlerde ücret alınarak halkın Anayasal ve yasal hakları ihlal ediliyor”


