Ndiaye'ye Premier Lig'den talip var!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Badou Ndiaye için Premier Lig'den talip olduğu iddia edildi.
Sezon başında Osmanlıspor'dan Galatasaray'a transfer olan Badou Ndiaye, Ada basınından Sky Sports'un haberine göre İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'nin radarına girdi.
Habere göre, orta sahaya bir takviye arayışında olan Stoke City, Senegalli Ndiaye için yoklamalara ve araştırmalara başladı. Teknik direktörleri Mark Hughes'ü haftasonunda kovmalarına rağmen transfer çalışmalarını sürdüren Stoke City yetkilileri, bugün Rubin Kazan'dan sağ bek Moritz Bauer'i transfer ettiklerini açıklamıştı.
3 Ağustos 2017'de transferini tamamlayan 27 yaşındaki oyuncu için Galatasaray, 7.5 milyon euro bonservis ve 25. maçında 750 bin, 50. maçında da 750 bin euro bonus karşılığında Osmanlıspor ile anlaşmıştı. Galatasaray ile bu sezon 16 maça çıkan Ndiaye, 1 gol atıp 2 de asist yaptı.
Benzer haberler
Spor
KKTC’deki spor heyecanı TRT Avaz’a taşınıyor
Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımlarının dostluk maçının tarihi, yeri ve saati değişti
Hız ve adrenalin tutkunları Cemsa’da buluştu, piste 95 pilot çıktı!
Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımları dostluk maçı yapacak
İskele Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen İskele Yarı Maratonu gerçekleşti
Sailun Racing Team İstanbul Park'ta piste çıkıyor
Hız ve adrenalin tutkunları Cemsa’da buluşuyor
"İskele Uluslararası Yarı Maratonu" pazar günü koşulacak
Milli sporcu Hüsnü Batıkan, İzmir’deki Ultimate Deadlift Şampiyonası’nda şampiyon oldu



