Narkotik'ten “Zehir Operasyonu”
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Gazimağusa’da düzenlenen “Zehir Operasyonu”nda 3 kişi tutuklandı, uyuşturucu ve uyuşturucu satışından temin edilen paralar ele geçirildi.
Polis Basın Bültenine göre, dün gece saat 23.45 sıralarında, Gazimağusa’da, İsmet İnönü Bulvarı üzerinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında; üç kişi tasarruflarında yaklaşık 300 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde, hassas terazi ve uyuşturucu satışından temin edildiğine inanılan 20 bin 855 TL, 500 ABD Doları, 250 Euro ve 20 sterlin nakit para bulunarak emare olarak alındı.
Aabinde şahıslardan birinin Girne’de kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada, yaklaşık 500 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde, hassas terazi ve yaklaşık 6 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.
Benzer haberler
Featured
Ege Işık, 1.64’lük derece ile Türkiye şampiyonu oldu!
İlk yurt dışı yarışında Türkiye beşincisi olan küçük Doran gururlandırdı!
Kolombiya'da halk son yılların en kritik tercihini yapacak
Bolivya Devlet Başkanı Rodrigo Paz, ülkede olağanüstü hal ilan etti
Hürmüz Boğazı tekrar kapatıldı mı? Heyetler İsviçre'ye gidiyor
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlık açıklaması
Tahran’da tasarruf kararına uymayan 30 kamu idaresinin elektriği kesildi
Erdoğan "Türkiye, tarihinde ilk kez bir NATO ve Avrupa Birliği üyesi ülkeye savaş gemisi ihraç etmiştir"
Azra, Türkiye ikinciliğine atladı



