Nagatomo: Taraftarı olduğum takıma geldim
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Galatasaray'ın sabah gerçekleştirdiği antrenman öncesi Japonya İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara, Florya Metin Oktay Tesisleri’ne ziyarette bulundu. Ehara burada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Japon futbolcu Yuto Nagatomo ile bir araya geldi.
Ziyaret sonrası GSTV'ye konuşan Japonya İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara “Burada, İstanbul’da çok sayıda Japon oturuyor. Sırf İstanbul’da 1400 kadar Japon oturuyor. Ben, bütün Japonları temsil ederek Nagatomo’ya tebriklerimi iletmek için ve bundan sonra onun için elimizden geleni yapacağımızın mesajını vermek için geldim. Dünyaca ünlü Nagatomo, Galatasaray’a geldi, bu çok güzel bir şey. Galatasaray’da çok başarılı olmasını istiyor ve ümit ediyoruz. Aynı zamanda Türkiye’nin futbol dünyasında da çok etkileyici bir sonuç çıkartabileceğine inanıyorum" dedi.
Japonya İstanbul Başkonsolosu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yuto Nagatomo ise “Öncelikle beni bu yoğun işleri arasında ziyaret ettiği için içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Ben eskiden Galatasaray’ı çok seviyor ve tutuyordum. Şimdi transfer oldum bu değerli takıma. Bu takımda olabilmekten çok mutluyum. Galatasaray için elimden geleni yapıp katkıda bulunmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
Benzer haberler
Spor
2026 FIFA Dünya Kupası şampiyonu İspanya
Gazze'de İspanya şampiyonluğu coşkusu
Cemsa’da Karting yarışı nefesleri kesti
LTB Maratonu için hazırlıklar başladı
Dünya Kupası finalinde gözler Messi ve Yamal'ın üzerinde
ARUCAD Erkek Masa Tenisi Takımı Avrupa Üniversiteler Oyunları’na galibiyetle başladı
Geleneksel Polis Basketbol Turnuvası'nın 7. şampiyonu Lefkoşa Polis Müdürlüğü...
Motul 2026 ROK Cup Karting Şampiyonası’nda sırada 5.yarışlar var
28. Naci Talat Halı Saha Futbol Anı Turnuvası tamamlandı



