Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İtalya Rekabet Kurumu, Apple'ın "iCloud" hizmetlerine ilişkin soruşturma başlattı Trump "Nükleer silah üretimine dönmesi halinde İran inanılmaz sonuçlarla karşılaşacak" Lefkoşa'ya bağlı iki bölgede elektrik kesintisi yapılacak Döviz piyasalarında günün son rakamları (16 Haziran 2026) CTP Kadın Örgütü "Rehberlik hizmetleri güçlendirilmeli" “Muhafız Meydanı Yenileme Projesi” AB desteğiyle hayata geçiriliyor Borsa günü yüzde 0,32 değer kazanarak tamamladı Uzmanlardan psikolojik destek hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve sosyal devlet uygulamalarının güçlendirilmesi çağrısı Girne Limanı’nda insan kaçakçılığı: 13 kişi tutuklandı! Şerife Kırcıoğlu için kan aranıyor! İki ayrı trafik kazasında 27 yaşındaki yaya yaralandı! Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yol ayrımı, 3 gün trafiğe kapalı Girne'de iş kazası: 19 yaşındaki işçi yaralandı! Fed toplantısında dikkatler faiz kararından ziyade Warsh'ın vereceği mesajlarda olacak Meziyet İlgililer hayatını kaybetti! Rogers “Kuşları öldürebilecek olan bu ilaç türünü neden Bakanlık almakta ısrar ediyor?” Dinçyürek "İhtiyaç halinde yasal prosedürler çerçevesinde deport işlemleri uygulanabilir" Besim "HIV pozitif çıkan kişi süreç devam ederken sınır dışı edildiği için temaslı takibi yapılamadı" Berova “Bu korkutma siyasetiyle baskı yapılması doğru değil” Barçın "Yasa yüzlerce kişiyi mağdur edecek" İtalya Rekabet Kurumu, Apple'ın "iCloud" hizmetlerine ilişkin soruşturma başlattı Trump "Nükleer silah üretimine dönmesi halinde İran inanılmaz sonuçlarla karşılaşacak" Lefkoşa'ya bağlı iki bölgede elektrik kesintisi yapılacak Döviz piyasalarında günün son rakamları (16 Haziran 2026) CTP Kadın Örgütü "Rehberlik hizmetleri güçlendirilmeli" “Muhafız Meydanı Yenileme Projesi” AB desteğiyle hayata geçiriliyor Borsa günü yüzde 0,32 değer kazanarak tamamladı Uzmanlardan psikolojik destek hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve sosyal devlet uygulamalarının güçlendirilmesi çağrısı Girne Limanı’nda insan kaçakçılığı: 13 kişi tutuklandı! Şerife Kırcıoğlu için kan aranıyor! İki ayrı trafik kazasında 27 yaşındaki yaya yaralandı! Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yol ayrımı, 3 gün trafiğe kapalı Girne'de iş kazası: 19 yaşındaki işçi yaralandı! Fed toplantısında dikkatler faiz kararından ziyade Warsh'ın vereceği mesajlarda olacak Meziyet İlgililer hayatını kaybetti! Rogers “Kuşları öldürebilecek olan bu ilaç türünü neden Bakanlık almakta ısrar ediyor?” Dinçyürek "İhtiyaç halinde yasal prosedürler çerçevesinde deport işlemleri uygulanabilir" Besim "HIV pozitif çıkan kişi süreç devam ederken sınır dışı edildiği için temaslı takibi yapılamadı" Berova “Bu korkutma siyasetiyle baskı yapılması doğru değil” Barçın "Yasa yüzlerce kişiyi mağdur edecek"
Dolar
Euro
Sterlin

"Müziğin Renkleri" söyleşi ve konser etkinliği düzenleniyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
"Müziğin Renkleri" söyleşi ve konser etkinliği düzenleniyor

AB Bilgi Merkezi, Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA) işbirliğiyle, Dünya Engelliler Günü kapsamında “Müziğin Renkleri” adlı etkinlik düzenliyor. AB Bilgi Merkezi'nden yapılan açıklama şu şekilde: "3 Aralık 2024 tarihinde, Lefkoşa Bedesten’de gerçekleşecek olan etkinlikte, besteci Hüseyin Kırmızı'nın ‘Color et Sonor’ adlı eseri Papageorgio String Quartet tarafından icra edilecek. Bu eser, özellikle görme engelli bireylerin renkleri müzikle keşfetmesini sağlamak amacıyla bestelenmiştir. Etkinlikte Neler Olacak? • Söyleşi: Besteci Hüseyin Kırmızı ile eserin yaratılış süreci ve ilham kaynağı hakkında mini bir söyleşi düzenlenecek. • Konser: Kıbrıs Türk toplumunda önemli bir yere sahip sanatçı Hüseyin Kırmızı'nın bestesi olan "Color et Sonor" adlı 10 bölümlük eser,  Papageorgio String Quartet tarafından icra edilecek. Bu etkinlik, ilk kez halka açık olarak gerçekleştirilecek ve tüm katılımcılara Türkçe ve İngilizce simultane çeviri ile Türkçe işaret dili çevirisi sağlanacaktır. Katılım için kayıt: Etkinlik sınırlı katılım ile yapılacaktır, bu nedenle katılmak isteyenlerin, aşağıdaki kayıt formunu doldurmasını rica ediyoruz. Herkesi bu anlamlı etkinlikte bizimle birlikte olmaya davet ederken, farkındalık yaratmak ve engellilik konusunda toplumsal bilinç geliştirmek için hep birlikte bir adım atmaya çağırıyoruz! Tarih: 3 Aralık 2024, Salı Saat: 18:00 - 20:00 Yer: Lefkoşa, Bedesten AB Bilgi Merkezi olarak, Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştireceğimiz bu özel etkinlikte, sanatın gücünden faydalanarak daha kapsayıcı bir toplum oluşturma yolunda hep birlikte ilerleyeceğiz."

Benzer haberler

Featured
İtalya Rekabet Kurumu, Apple'ın "iCloud" hizmetlerine ilişkin soruşturma başlattı 2026-06-16 21:48:00 Trump "Nükleer silah üretimine dönmesi halinde İran inanılmaz sonuçlarla karşılaşacak" 2026-06-16 21:43:00 Lefkoşa'ya bağlı iki bölgede elektrik kesintisi yapılacak 2026-06-16 21:34:00 Döviz piyasalarında günün son rakamları (16 Haziran 2026) 2026-06-16 21:28:00 CTP Kadın Örgütü "Rehberlik hizmetleri güçlendirilmeli" 2026-06-16 20:43:00 “Muhafız Meydanı Yenileme Projesi” AB desteğiyle hayata geçiriliyor 2026-06-16 20:38:00 Borsa günü yüzde 0,32 değer kazanarak tamamladı 2026-06-16 20:31:00 Girne Limanı’nda insan kaçakçılığı: 13 kişi tutuklandı! 2026-06-16 19:37:00 Şerife Kırcıoğlu için kan aranıyor! 2026-06-16 19:31:00