Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Dev-İş “Arhun'un sözleri somut gerçeklikten tamamen uzak” Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?" Petrol fiyatları savaş öncesi seviyesine geriledi Üstel “Uluslararası standartlarda yeni spor kompleksi için proje süreci başlatıldı” Sürücülerin dikkatine: Hamitköy'de yarın asfaltlama yapılacak Varol "Maliye Bakanlığı hak sahibi kişileri mağdur etti ve hatalı davrandı" Haldun Taner’in epik şaheseri “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” oyunu büyük beğeni topladı Lapta Turizm Festivali başlıyor Nöbetçi eczaneler (25 Haziran 2026) Üstel “Yaşlı yaşam merkezi ülke için güzel bir yatırım” Venezuela'daki depremlerde can kaybı 164'e yükseldi Güney Kıbrıs'ta, trafik cezalarının tebliğ edilmesi yöntemi konusu mecliste ele alındı Acapulco kavşağı ile Alevkayası kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapatıldı Öztürkler “Azerbaycan ile ortak projeleri daha da ileriye taşıyacağız” Filipinler'de lise saldırısının şüphelisinin oynadığı iddia edilen video oyun “Gorebox” yasaklandı KTAMS “Geçici ve sözleşmeli personelin sınavsız üst kademe yöneticisi atanması kabul edilemez” Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Dev-İş “Arhun'un sözleri somut gerçeklikten tamamen uzak” Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?" Petrol fiyatları savaş öncesi seviyesine geriledi Üstel “Uluslararası standartlarda yeni spor kompleksi için proje süreci başlatıldı” Sürücülerin dikkatine: Hamitköy'de yarın asfaltlama yapılacak Varol "Maliye Bakanlığı hak sahibi kişileri mağdur etti ve hatalı davrandı" Haldun Taner’in epik şaheseri “Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” oyunu büyük beğeni topladı Lapta Turizm Festivali başlıyor Nöbetçi eczaneler (25 Haziran 2026) Üstel “Yaşlı yaşam merkezi ülke için güzel bir yatırım” Venezuela'daki depremlerde can kaybı 164'e yükseldi Güney Kıbrıs'ta, trafik cezalarının tebliğ edilmesi yöntemi konusu mecliste ele alındı Acapulco kavşağı ile Alevkayası kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapatıldı Öztürkler “Azerbaycan ile ortak projeleri daha da ileriye taşıyacağız” Filipinler'de lise saldırısının şüphelisinin oynadığı iddia edilen video oyun “Gorebox” yasaklandı KTAMS “Geçici ve sözleşmeli personelin sınavsız üst kademe yöneticisi atanması kabul edilemez”
Dolar
Euro
Sterlin

Müteahhitleri Birliği araçlı eylem yapacak

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Müteahhitleri Birliği araçlı eylem yapacak

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, müteahhitlerin “birim fiyatları ile izharat- avans ve fiyat farkı konularında yaşanan sorunların giderilememesi ve devletten alacaklarını tahsil edemedikleri” gerekçesiyle Cuma günü araçlı eylem yapacağını açıkladı.

Yapılan yazılı açıklamada, birliğin daha önce iyi niyet göstergesi olarak yetkililerle bir süre daha yapıcı diyalog sürdürme kararı alarak, eylem kararını askıya aldığı ancak gelinen aşamada, yapıcı diyalog sürecinin sonucunda sorunlara çözüm üretilmediği kaydedildi. Açıklamada, cuma günü tüm bölgelerden iş araçları ile Lefkoşa’ya hareket edileceği ve Başbakanlık ile Maliye Bakanlığı önünde araçlı eylem düzenleneceği bildirildi. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı 2026-06-25 19:16:00 Apple, yüksek çip maliyetleri dolayısıyla bazı ürünlerinin fiyatlarında artışa gitti 2026-06-25 18:50:00 Okan Dağlı'nın “Yirmi Üç Asırlık Kent Mağusa” kitabı tanıtıldı 2026-06-25 18:32:00 Gazimağusa'da bulunan Sakarya kavşağındaki çalışmalar tamamladı 2026-06-25 18:22:00 Avcıoğlu "Petrol fiyatları düştü, akaryakıta İndirim neden yapılmıyor?" 2026-06-25 18:15:00 Petrol fiyatları savaş öncesi seviyesine geriledi 2026-06-25 17:45:00 Üstel “Uluslararası standartlarda yeni spor kompleksi için proje süreci başlatıldı” 2026-06-25 17:37:00 Sürücülerin dikkatine: Hamitköy'de yarın asfaltlama yapılacak 2026-06-25 17:17:00 Varol "Maliye Bakanlığı hak sahibi kişileri mağdur etti ve hatalı davrandı" 2026-06-25 17:11:00