"Mührünüzü partilere değil, memlekete vurun!"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bağımsız milletvekili adayı Dr. Abdullah Korkmazhan, 25 Haziran ara seçiminde tüm yurttaşları sandığa giderek mührü partilere değil, memlekete vurmaları çağrısında bulundu.
25 Haziran seçiminde Kıbrıslıtürk toplumunun iki temel tercihi bulunduğunu kaydeden Korkmazhan, “Ya emir alan, muhtaç kalan, eski ve kalıplaşmış siyaset ve muhalefet anlayışına onay verilecek, ya da irade ve demokrasi temelinde farklı bir siyaset ve yeni bir muhalefet için güçlü bir zemin sunulacak” dedi.
Bağımsız milletvekili adayı olarak, halk için siyaset ve muhalefet anlayışı ile yola çıktıklarına dikkat çeken Korkmazhan, “Hükümet ya da muhalefet partilerinden herhangi birinin artı 1 vekil daha kazanmaları halk adına hiçbir fark ve değişim yaratmayacaktır. Aksine hükümetin ülke de yarattığı yıkım ve muhalefetin basiretsizliği artı 1 vekille ödüllendirilmiş olacak” dedi.
Halkın 25 Haziran’da ne atanmış hükümeti ne de basiretsiz muhalefeti ödüllendireceğini, aksine bağımsız, farklı bir siyaset ve yeni bir muhalefet anlayışını meclise taşıyacağını ve önemli bir politik mesaj vereceğini vurgulayan Korkmazhan, “25 Haziran bizim için bir son değil, yeni bir başlangıç olacak. Halk için farklı bir siyaset ve yeni bir muhalefet anlayışını daha güçlü bir zeminde inşa edecek ve hep beraber büyüteceğiz” dedi.
Benzer haberler
Featured
Ünlü şarkıcı Nev hayatını kaybetti
ABD'li milyarderler çocuklara hisse dağıtmaya başladı
UBP’nin milletvekili aday belirleme ve sıralama seçiminde oy verme işlemi devam ediyor
FODER, “Kitap Ayraçları” sergisinde çocukları fotoğraf sanatıyla buluşturdu
Nöbetçi eczaneler (24 Ekim 2026)
KÖDER’in Gülgün Betmezoğlu belgeselinin gösterimi yapıldı
Tanpınar “Bu ülkenin ihtiyacı yeni vaatler değil, geçmişin hesabını soracak siyasi iradedir”
Güney Kıbrıs İsrail’den ikinci açık deniz gemisini alıyor
GAÜ ile Yeditepe Üniversitesi iş birliği yapacak




