"Muhakkak yangın söndürme helikopteri konusunu halletmemiz lazım"

Voice Kıbrıs Haber
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, KKTC’de yangın helikopteri bulunması konusunun muhakkak halledilmesi gerektiğini belirtti.
Geçitköy bölgesinde yangın söndürme çalışmalarını yerinde izleyen Arıklı, BRT’ye yaptığı açıklamada, Türkiye’den ve İngiliz Üsler bölgesinden gelen helikopterlerin söndürme çalışmalarına başladığını, ancak bu çalışma başlayana kadar oldukça geniş bir alanın yandığını söyledi.
Arıklı, “Anlaşılmıştır ki bizim bu yangın söndürme helikopteri sorununu çözmemiz gerekiyor. Kiralama mı olur, satın alma mı olur, burada muhakkak bir yangın söndürme helikopteri olması gerekiyor” şeklinde konuştu.
“Üzülmek yetmez, önlem almak gerekiyor” diyen bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, alınabilecek tedbirlerin bugünkü Bakanlar Kurulu toplantısında da konuşulacağını belirtti.
Arıklı, “bu konunun ciddi şekilde masaya yatırılması gerekiyor. Üzgünüm demek yetmiyor. Hep birlikte tedbir almak gerekiyor” dedi.
Benzer haberler
Featured
İspanya'da 2 hızlı trenin çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 69'a çıktı
Güney Kore'de eski devlet başkanı Yoon'un idamı talep edildi
Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde istifa etti
Üstel “Birileri 'UBP bitti' demekle UBP'yi bitiremez"
ECB Başkanı Lagarde aralıkta yeni bir faiz artışına işaret etti
8. Uluslararası Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği’nde Hala Sultan İlahiyat Koleji’ne çifte ödül
Lapta'da 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Denktaş “Devletin kara kutularını ve bilinmeyenlerini bilen biri varsa, o da benim”
Milletvekilleri Türk Dünyası Diyalog Forumu’na katılıyor




