Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Kuraklığın ciddi boyutlara ulaştığı Fransa'da derelerin yüzde 25'i kurudu Güney Koreli iş insanı, boşandığı eşine yaklaşık 644 milyon dolar ödeyecek Çavuş "Yaşan bu acı kayıp hepimizi derinden sarsmış ve üzmüştür" Yeni Parti'de Yüksek Disiplin Kurulu ve Parti Meclisi üyeleri belirlendi Filenin Sultanları final için sahaya çıkacak Borsa günü yüzde 0,95 değer kaybederek tamamladı CTP “Elektrik enerjisindeki plansızlık halkı kesintilere ve yüksek maliyetlere mahkum etti” Emirzadeoğluları “Sanayi bölgelerinde gerçek sanayiciye yer kalmadı” Güzelyurt’ta sosyal tesis ve sörf kulübü projeleri için sözleşmeler imzalandı Küresel piyasalar, Orta Doğu gerilimi ve tarife gündeminin etkisinde 2 bin 500 tonluk buğday silosu çöktü: Lokman Hacıhasanoğlu kurtarılamadı Özgür Özel Yeni Parti Genel Başkanlığına seçildi KTAMS'tan 112 Komuta Kontrol Merkezi’nde eylem uyarısı Meteoroloji son tahminlerini açıkladı: Yarın yer yer sağanak bekleniyor! CHP'deki istifalar sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk paylaşım Özel ve beraberindeki milletvekillerin kuracağı yeni Parti'nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına verildi Yeni partinin kuruluş evrakını imzalayarak istifa eden Özdel’le birlikte 91 milletvekili de istifasını verdi Fidan, Holguin ile görüştü Nöbetçi eczaneler (24 Temmuz 2026) Atan “Nisan ayı ek mesai ödemeleri 31 Temmuz’a kadar yapılmazsa demokratik ve hukuki adımlar atacağız” Kuraklığın ciddi boyutlara ulaştığı Fransa'da derelerin yüzde 25'i kurudu Güney Koreli iş insanı, boşandığı eşine yaklaşık 644 milyon dolar ödeyecek Çavuş "Yaşan bu acı kayıp hepimizi derinden sarsmış ve üzmüştür" Yeni Parti'de Yüksek Disiplin Kurulu ve Parti Meclisi üyeleri belirlendi Filenin Sultanları final için sahaya çıkacak Borsa günü yüzde 0,95 değer kaybederek tamamladı CTP “Elektrik enerjisindeki plansızlık halkı kesintilere ve yüksek maliyetlere mahkum etti” Emirzadeoğluları “Sanayi bölgelerinde gerçek sanayiciye yer kalmadı” Güzelyurt’ta sosyal tesis ve sörf kulübü projeleri için sözleşmeler imzalandı Küresel piyasalar, Orta Doğu gerilimi ve tarife gündeminin etkisinde 2 bin 500 tonluk buğday silosu çöktü: Lokman Hacıhasanoğlu kurtarılamadı Özgür Özel Yeni Parti Genel Başkanlığına seçildi KTAMS'tan 112 Komuta Kontrol Merkezi’nde eylem uyarısı Meteoroloji son tahminlerini açıkladı: Yarın yer yer sağanak bekleniyor! CHP'deki istifalar sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk paylaşım Özel ve beraberindeki milletvekillerin kuracağı yeni Parti'nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına verildi Yeni partinin kuruluş evrakını imzalayarak istifa eden Özdel’le birlikte 91 milletvekili de istifasını verdi Fidan, Holguin ile görüştü Nöbetçi eczaneler (24 Temmuz 2026) Atan “Nisan ayı ek mesai ödemeleri 31 Temmuz’a kadar yapılmazsa demokratik ve hukuki adımlar atacağız”
Dolar
Euro
Sterlin

“Muhaceret sisteminde yapacaklarımızla daha iyi noktalara geleceğiz”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
“Muhaceret sisteminde yapacaklarımızla daha iyi noktalara geleceğiz”

Ankara’daki temaslarını sürdüren İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile dün yaptığı görüşmenin çok verimli geçtiğini, özellikle ülke giriş-çıkışlarında alacakları teknik destekler, muhaceret sistemlerinde yapacakları yapılandırmalarla çok daha iyi noktalara gelineceğini söyledi.

İçişleri Bakanı Öztürkler, YÖK Başkanı Erol Özvar’ı da ziyaret etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, dün öğleden sonra Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’ndaki toplantıda mevkidaşı Süleyman Soylu’yla bir araya gelen Öztürkler, görüşmeye ilişkin değerlendirmede bulundu.

İki bakanlık arasında işbirliği protokolleri ile yürütülen çalışmalarda güncel durum analizi, Sınır giriş-çıkışları, pasaport, güvenlik, eğitim, suçla mücadele, göç ve teknik altyapı alanlarında yürütülen çalışmalarda Türkiye Cumhuriyeti’nin tecrübesinden faydalanmak ve muhaceret sistemlerinin güncel yazılımlarla desteklenmesi konularında nasıl destek sağlanabileceği hususları heyetler arası toplantıda masaya yatırıldı.

Bakan Öztürkler, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendilerine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı halk adına büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Çok verimli bir toplantı oldu. KKTC’de ülke güvenliği ve kamu huzurunun korunması adına birçok adım atıldı. Bu yönde adım atmaya devam edeceğiz. Özellikle ülke giriş-çıkışlarında alacağımız teknik destekler, muhaceret sistemlerimizde yapacağımız yapılandırmalarla çok daha iyi noktalara geleceğiz. Burada tüm bu konuları ele alma şansımız oldu. Bizlere her zaman destek olan mevkidaşım Sayın Soylu’ya ve ekibine bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

-Öztürkler, YÖK Başkanı Özvar ile de öğrenci muhaceretleri konusunda fikir alışverişinde bulundu

İçişleri Bakanı Öztürkler, Ankara temasları kapsamında Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar’ı da ziyaret etti.

Öztürkler, Öğrenci Muhaceretleri ile ilgili online muhaceret sistemlerinde yapılacak yeni yapılandırma, E-Vize Otomasyon Sistemi ve ortaya çıkan eksiklikler konusunda da Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar ile fikir alışverişinde bulunulduğunu açıkladı.

Çok verimli bir görüşme olduğunu ifade eden Öztürkler, Türkiye Hükümeti, kurumları ve yöneticileri ile gönül bağımızdan ayrı olarak bir de kişisel ilişkilerimizin, dostluklarımızın da toplumumuza fayda sağlayacak konularda olumlu yansıdığını görmek ayrıca bizleri mutlu etmektedir” ifadelerini kullandı.

Benzer haberler

Featured
Kuraklığın ciddi boyutlara ulaştığı Fransa'da derelerin yüzde 25'i kurudu 2026-07-24 21:05:40 Güney Koreli iş insanı, boşandığı eşine yaklaşık 644 milyon dolar ödeyecek 2026-07-24 21:00:22 Çavuş "Yaşan bu acı kayıp hepimizi derinden sarsmış ve üzmüştür" 2026-07-24 20:45:12 Yeni Parti'de Yüksek Disiplin Kurulu ve Parti Meclisi üyeleri belirlendi 2026-07-24 20:38:36 Filenin Sultanları final için sahaya çıkacak 2026-07-24 20:33:35 Borsa günü yüzde 0,95 değer kaybederek tamamladı 2026-07-24 20:27:06 CTP “Elektrik enerjisindeki plansızlık halkı kesintilere ve yüksek maliyetlere mahkum etti” 2026-07-24 20:22:00 Emirzadeoğluları “Sanayi bölgelerinde gerçek sanayiciye yer kalmadı” 2026-07-24 20:13:32 Güzelyurt’ta sosyal tesis ve sörf kulübü projeleri için sözleşmeler imzalandı 2026-07-24 19:45:53