Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
KKTC Atletizm Federasyonu U14 kafilesi Kütahya'da yarışacak Üstel "Dijital çağda çocukları korumak ayrı önem taşıyor" BAE'de 15 yaş altı için sosyal medya yasağı getirildi Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı Dışişleri Bakanlığı "Ada’daki mevcut gerçekleri yok sayan söz konusu değerlendirmeleri bütünüyle reddediyoruz" Şerife Türkoğlu için kan aranıyor! Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor" ABD'de bebek ölüm oranlarında tarihi düşüş Nöbetçi eczaneler (18 Haziran 2026) Güney Kıbrıs'ta Yeni Meclis göreve başladı İncirli "Gençler, belirsiz değil güven ve refah içinde bir geleceği hak ediyor" Arıklı “Siber zorbalık sadece çocuklar için değil gençler, aileler ve yetişkinler için de büyük tehlikeler içeriyor” Hasipoğlu ve Göktaş, “Dijital Zorbalık, Bağımlılık ve Koruma Sempozyumu”nda konuştu Ara bölgede iki toplumlu panel düzenlenecek TDP Parti Meclisi yerel seçimlere ilişkin iş birliği kararı aldı Salamis Yolu'nda asfaltlama başladı KKTC-TC iş birliğinde “Dijital Zorbalık, Bağımlılık ve Koruma Sempozyumu” yapılıyor Atan “Güvence Yasası, 800 çalışanın iş güvencesini sağlayacak" KKTC Atletizm Federasyonu U14 kafilesi Kütahya'da yarışacak Üstel "Dijital çağda çocukları korumak ayrı önem taşıyor" BAE'de 15 yaş altı için sosyal medya yasağı getirildi Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı Dışişleri Bakanlığı "Ada’daki mevcut gerçekleri yok sayan söz konusu değerlendirmeleri bütünüyle reddediyoruz" Şerife Türkoğlu için kan aranıyor! Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor" ABD'de bebek ölüm oranlarında tarihi düşüş Nöbetçi eczaneler (18 Haziran 2026) Güney Kıbrıs'ta Yeni Meclis göreve başladı İncirli "Gençler, belirsiz değil güven ve refah içinde bir geleceği hak ediyor" Arıklı “Siber zorbalık sadece çocuklar için değil gençler, aileler ve yetişkinler için de büyük tehlikeler içeriyor” Hasipoğlu ve Göktaş, “Dijital Zorbalık, Bağımlılık ve Koruma Sempozyumu”nda konuştu Ara bölgede iki toplumlu panel düzenlenecek TDP Parti Meclisi yerel seçimlere ilişkin iş birliği kararı aldı Salamis Yolu'nda asfaltlama başladı KKTC-TC iş birliğinde “Dijital Zorbalık, Bağımlılık ve Koruma Sempozyumu” yapılıyor Atan “Güvence Yasası, 800 çalışanın iş güvencesini sağlayacak"
Dolar
Euro
Sterlin

Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı

Kooperatif Şirketler Mukayyitliği müfettişlerinin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik düzenlenen “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi tamamlandı.

Kooperatif Şirketler Mukayyitliğinden verilen bilgiye göre, 6 saatlik eğitim, Lefke Avrupa Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (LAÜSEM) Müdürü Mustafa Sağsan tarafından verildi.

Eğitimin ilk üç saatlik bölümünde katılımcılara rapor hazırlamanın temel ilkeleri, etkili yazım teknikleri, raporlama süreçleri ve kurumsal iletişimde raporların önemi hakkında teorik bilgiler aktarıldı.  Üç saatlik uygulamalı eğitim bölümünde ise “Bilgi Haritalama Teknikleri” kullanıldı.

Katılımcılar dörder kişilik gruplar halinde çalışarak, belirlenen konular üzerinde sunumlar gerçekleştirdi ve öğrendikleri bilgileri uygulama fırsatı buldu.

Eğitim sonunda değerlendirmelerde bulunan Kooperatif Şirketler Mukayyidi Şerife Beysan, programın faydalı geçtiğini belirterek, memnuniyetini dile getirdi. Beysan, eğitimin kurum müfettişlerinin raporlama kapasitesini geliştirmesi açısından önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Eğitim, İstatistik ve Araştırma Şube Amiri Münüre Kenanoğlu Ruh ise, eğitimde, teorik bilginin uygulamalı çalışmalarla desteklenmesinin öğrenme sürecini güçlendirdiğini ve katılımcıların aktif şekilde sürece dahil olmasının eğitimin başarısını artırdığını kaydetti.

Açıklamada, Eğitim programı, kurum içerisinde bilgi paylaşımını ve ekip çalışmasını teşvik eden mesleki gelişim faaliyeti olarak değerlendirilerek, kurum müfettişlerinin mesleki gelişimine yönelik benzer eğitimlerin gelecekte de devam edeceği belirtildi.

Benzer haberler

Featured
KKTC Atletizm Federasyonu U14 kafilesi Kütahya'da yarışacak 2026-06-18 15:52:00 Üstel "Dijital çağda çocukları korumak ayrı önem taşıyor" 2026-06-18 15:48:00 BAE'de 15 yaş altı için sosyal medya yasağı getirildi 2026-06-18 15:45:00 Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor 2026-06-18 15:41:00 Dışişleri Bakanlığı "Ada’daki mevcut gerçekleri yok sayan söz konusu değerlendirmeleri bütünüyle reddediyoruz" 2026-06-18 15:30:00 Şerife Türkoğlu için kan aranıyor! 2026-06-18 15:23:00 Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş 2026-06-18 15:03:00 Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor" 2026-06-18 15:00:00 ABD'de bebek ölüm oranlarında tarihi düşüş 2026-06-18 14:56:00