“Mozart ve Salieri” 17 Kasım Cuma akşamı sahnelenecek
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediyesi Tiyatro Toplulukları, 2023-2024 sezonuna üç farklı oyunla başladı. Kasım ayı boyunca, “Çökme Tehlikesi”, “Hadi Öldürsene Canikom” ve “Mozart ve Salieri” isimli oyunlar Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda sahnelenecek.
Girne Belediyesi Tiyatro Toplulukları tarafından verilen bilgiye göre, “Çökme Tehlikesi” isimli oyunla başlayan Kasım ayı oyunlar serisi, 17 Kasım Cuma akşamı “Mozart ve Salieri” oyunu ile devam edecek.
Kasım ayı boyunca devam edecek tüm oyunlar saat 20.30’da perde açacak. Oyun günleri kapıdan bilet satışı yapılacak. Biletler online olarak, “www.kibrisbiletcim.com” sitesinden de temin edebilecek. Bilet fiyatları ise 150 TL olarak belirlendi.
Benzer haberler
Featured
Uçakta dizüstü bilgisayar yangını: Yaralanan yolcular oldu
FIFA Dünya Kupası finaline ceza yağdırdı
İngiltere'de bir ilke imza atıldı: Kanser tedavisi gören dev piton sağlığına kavuştu
Çinli insansı robot 100 metreyi Usain Bolt'tan daha hızlı koştu
Uzun yolculuklarda hareketsizlik "pıhtı" riskini artırıyor
Mehmet Akif Caddesi'ni (Dereboyu) kullanacak sürücülerin dikkatine!
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler Jackson Hole Sempozyumu ve ABD'deki büyüme ile istihdam verilerine çevrildi
İngiltere'de polis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada çok sayıda kişi öldü
Güney Kıbrıs’ta güneş enerji sistemindeki arıza elektrik kesintisine neden oldu


