Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Yapay zekalı gözlüklerle kopya dönemi: Asya'da sınav güvenliği tehdit altında Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı Bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek Trafik denetimleri: 33 araç trafikten men edildi ve bir sürücü de tutuklandı Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı Hukuk Komitesi, Seçim Yasa Tasarısı’nı Genel Kurul gündemine sevk etti Candan’dan AKPA’da taraflara Guterres’e yardımcı olma çağrısı Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz" ABD'den İran'a hava saldırısı Washington'da Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı En son hava durumu tahminleri (27 Haziran 2026) Avrupa'da can alan sıcakların nedeni belli oldu"Soğuk leke" her şeyi değiştirdi Rusya, 2036'ya kadar Ay'da nükleer enerji santrali kurmayı planlıyor Dolar, yen karşısında 40 yılın en yüksek seviyesini gördü! Yapay zekalı gözlüklerle kopya dönemi: Asya'da sınav güvenliği tehdit altında Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı Bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek Trafik denetimleri: 33 araç trafikten men edildi ve bir sürücü de tutuklandı Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı Hukuk Komitesi, Seçim Yasa Tasarısı’nı Genel Kurul gündemine sevk etti Candan’dan AKPA’da taraflara Guterres’e yardımcı olma çağrısı Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz" ABD'den İran'a hava saldırısı Washington'da Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı En son hava durumu tahminleri (27 Haziran 2026) Avrupa'da can alan sıcakların nedeni belli oldu"Soğuk leke" her şeyi değiştirdi Rusya, 2036'ya kadar Ay'da nükleer enerji santrali kurmayı planlıyor Dolar, yen karşısında 40 yılın en yüksek seviyesini gördü!
Dolar
Euro
Sterlin

Mohammad Amin Khosravi'ye otopsi yapıldı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Mohammad Amin Khosravi'ye otopsi yapıldı!

Girne'de hayatını kaybeden Mohammad Amin Khosravi'ye otopsi yapıldı! Polisten yapılan açıklama şu şekilde; "20.08.2025 tarihinde, Girne’de kalmakta olduğu ikametgah içerisinde yaşamını yitirmiş şekilde bulunan Mohammad Amin KHOSRAVİ (E-41)’nin yapılan otopsisinde, ölüm sebebinin tespiti için kan ve doku örnekleri alınmış olup, ölüm sebebinin ise yapılacak ileri tetkikler sonucunda belirleneceği tespit edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir."

Benzer haberler

Featured
Yapay zekalı gözlüklerle kopya dönemi: Asya'da sınav güvenliği tehdit altında 2026-06-27 11:46:43 Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı 2026-06-27 11:42:00 Bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek 2026-06-27 11:32:46 Trafik denetimleri: 33 araç trafikten men edildi ve bir sürücü de tutuklandı 2026-06-27 11:04:52 Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  2026-06-27 11:00:00 Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı 2026-06-27 10:51:00 Hukuk Komitesi, Seçim Yasa Tasarısı’nı Genel Kurul gündemine sevk etti 2026-06-27 10:46:37 Candan’dan AKPA’da taraflara Guterres’e yardımcı olma çağrısı 2026-06-27 10:39:53 Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! 2026-06-27 09:54:10