"Mevcut borç Gazimağusa Belediyesi'ne aittir"

Voice Kıbrıs Haber
KKTC Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında Elektrik Kurumu'na borçlar ile ilgili verdiği bilgi yanlış anlaşıldı.
Yanlış anlaşılma nedeniyle Bakanlık'tan yapılan açıklama şu şekilde:
"Geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı'nın, tüketici kurumlarının bölgelere göre Elektrik Kurumu'na borçları ile ilgili verdiği bilgiler yanlış anlaşılmaya sebep olmuştur.
Adres sebebiyle borç Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne ait gibi algılanmıştır. Borcu olan su motoru DAÜ kampüsü içerisinde olup, mevcut borç Gazimağusa Belediyesi'ne aittir. Yapılan incelemelerde mevcut su motorunun ve borcun Gazimağusa Belediyesi'ne ait olduğu ortaya çıkmıştır. Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin kuruma herhangi bir borcu yoktur. Kamuoyuna duyurulur."
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
Su altında dev keşif: Gizemli uygarlığın izleri ortaya çıkıyor
Civisilli ve Misk anısına düzenlenen turnuva tamamlandı
Dimitriu “Kıbrıs'ın yeniden birleşmesine yönelik her samimi girişimi destekleyeceğiz"
Empire State'in zirvesinde evlilik teklifi: Dünya onları konuşuyor
Avrupa Komisyonu’nun hava taşımacılığıyla ilgili yeni kuralları tartışma yarattı
Sağlık Bakanı Dinçyürek, Azerbaycan’da temaslarda bulunuyor
Antis Halk Plajı İskelesi hizmete açıldı
Öztürkler “Özel eğitime yapılan yatırım, geleceğimize yapılan en değerli yatırımdır”
419 sürücü rapor, 65 araç trafikten men edildi



