Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Bakanlık 5 ton ve üzeri kamyonların trafiğe çıkışı ile ilgili yeni düzenlemeyi açıkladı Ellinas "Kronos kararı Güney Kıbrıs için fırsat, ekonomik getirisi sınırlı" Dışişleri Bakanlığı "AB, Kıbrıs meselesine yapıcı katkı sağlama hususunda samimi ise öncelikle Türk halkına verdiği sözleri tutmalıdır" KTSYD'de Genel Sekreter Serkan Soyalan oldu Güney Kıbrıs'ta maaşlar arttı Taçoy "Guterres satır arası mesajlar veriyor" Sevcan Arık için acil kan aranıyor! Küresel piyasalarda Fed'e ilişkin belirsizlikler ve jeopolitik gerilimlerden kaynaklı satış baskısı hakim Fransa'da 21 vilayette sıcaklıklar nedeniyle turuncu alarm verildi Denktaş “BM kararlarının miadı doldu” "GEMS Education" Limasol’da özel okul yerleşkesi kuruyor Alagadi Fest 2026 için geri sayım başladı Güney Kıbrıs’ta daha önce şap hastalığı tespit edilmemiş iki bölgede şüpheli vakalar inceleniyor BKP “Çözümün yol haritası ortaya çıkmıştır" Güney Kıbrıs'taki yangının ABD ile yapılan ortak tatbikatta çıktığı iddia edildi Serdaroğlu “Bu ölümün nedeni kaza değil göz göre göre gelen ihmaldir” Nöbetçi eczaneler (30 Temmuz 2026) TAK, iki muhabir münhali için 5 Ekim tarihine kadar başvuru kabul edecek Rafaele Fitto'nun bu gece adaya gelmesi bekleniyor Ozanköy'de yangın: 3 dönümlük alan zarar gördü! Bakanlık 5 ton ve üzeri kamyonların trafiğe çıkışı ile ilgili yeni düzenlemeyi açıkladı Ellinas "Kronos kararı Güney Kıbrıs için fırsat, ekonomik getirisi sınırlı" Dışişleri Bakanlığı "AB, Kıbrıs meselesine yapıcı katkı sağlama hususunda samimi ise öncelikle Türk halkına verdiği sözleri tutmalıdır" KTSYD'de Genel Sekreter Serkan Soyalan oldu Güney Kıbrıs'ta maaşlar arttı Taçoy "Guterres satır arası mesajlar veriyor" Sevcan Arık için acil kan aranıyor! Küresel piyasalarda Fed'e ilişkin belirsizlikler ve jeopolitik gerilimlerden kaynaklı satış baskısı hakim Fransa'da 21 vilayette sıcaklıklar nedeniyle turuncu alarm verildi Denktaş “BM kararlarının miadı doldu” "GEMS Education" Limasol’da özel okul yerleşkesi kuruyor Alagadi Fest 2026 için geri sayım başladı Güney Kıbrıs’ta daha önce şap hastalığı tespit edilmemiş iki bölgede şüpheli vakalar inceleniyor BKP “Çözümün yol haritası ortaya çıkmıştır" Güney Kıbrıs'taki yangının ABD ile yapılan ortak tatbikatta çıktığı iddia edildi Serdaroğlu “Bu ölümün nedeni kaza değil göz göre göre gelen ihmaldir” Nöbetçi eczaneler (30 Temmuz 2026) TAK, iki muhabir münhali için 5 Ekim tarihine kadar başvuru kabul edecek Rafaele Fitto'nun bu gece adaya gelmesi bekleniyor Ozanköy'de yangın: 3 dönümlük alan zarar gördü!
Dolar
Euro
Sterlin

Meteoroloji yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulundu

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Meteoroloji yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulundu

Meteoroloji Dairesi, yarın 06.00-18.00 saatleri arası oluşabilecek sağanak ve gök gürültülü sağanaklara karşı uyarıda bulundu.

Daireden yapılan açıklamada, yağışların metrekareye 21 ile 50 kilogram arası olabileceğine işaret edilerek, yurttaşların gerekli önlemleri alması tavsiye edildi.

Benzer haberler

Featured
Bakanlık 5 ton ve üzeri kamyonların trafiğe çıkışı ile ilgili yeni düzenlemeyi açıkladı 2026-07-30 17:37:26 Ellinas "Kronos kararı Güney Kıbrıs için fırsat, ekonomik getirisi sınırlı" 2026-07-30 17:27:07 Dışişleri Bakanlığı "AB, Kıbrıs meselesine yapıcı katkı sağlama hususunda samimi ise öncelikle Türk halkına verdiği sözleri tutmalıdır" 2026-07-30 15:58:52 KTSYD'de Genel Sekreter Serkan Soyalan oldu 2026-07-30 15:51:00 Güney Kıbrıs'ta maaşlar arttı 2026-07-30 15:46:00 Taçoy "Guterres satır arası mesajlar veriyor" 2026-07-30 15:40:53 Sevcan Arık için acil kan aranıyor! 2026-07-30 15:04:30 Küresel piyasalarda Fed'e ilişkin belirsizlikler ve jeopolitik gerilimlerden kaynaklı satış baskısı hakim 2026-07-30 14:53:58 Fransa'da 21 vilayette sıcaklıklar nedeniyle turuncu alarm verildi 2026-07-30 14:47:19