Meteoroloji Dairesi en son hava tahmin raporunu açıkladı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Meteoroloji Dairesi, yarından itibaren hava sıcaklığının düşeceğini ve 5 gün boyunca don olayı beklendiğini açıkladı.
Meteoroloji Dairesi’nin tahmini hava raporuna göre, 9-15 Şubat tarihleri arasında bölgede, alçak basınç sistemi ile oldukça soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması bekleniyor.
Havanın, yarın az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, sabah saatleri yer yer don olayı, Cuma günü parçalı ve az bulutlu, sabah saatleri yer yer don olayı, Cumartesi ve Pazar günü parçalı bulutlu, sabah saatleri yer yer don olayı, Pazar günü açık ve az bulutlu, sabah saatleri yer yer don olayı, Salı ve Çarşamba günü de açık ve az bulutlu geçmesinin beklendiği kaydedildi.
Açıklamada, en yüksek hava sıcaklığının periyodun ilk yarısında iç kesimler ve sahillerde 9- 12 derece, ikinci yarısında ise 13 -16 derece dolaylarında seyredeceği, rüzgarın da genellikle Kuzey ve Doğu yönlerden orta kuvvette esmesinin beklendiği belirtildi.
Benzer haberler
Featured
Hamaney'in Başdanışmanı "Hürmüz Boğazı İran'a aittir, hiçbir güç İran'ın egemenliğinden alamaz"
Döviz kurlarında son durum (16 Temmuz 2026)
Bugün hava nasıl olacak? (16 Temmuz 2026)
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola vakası sayısı 2 bini aştı
IMF, petrol piyasasında tamponların azaldığı konusunda uyardı
Özgür Özel yeni parti için tarih verdi
Botsvana’da 1305 karatlık elmas çıkarıldı
İngiltere Başbakanı Starmer "Bu benim siyasi yolculuğumun sonu"
Döviz piyasalarında günün son rakamları (15 Temmuz 2026)



