"Messi'nin kafasında bir silah var!"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Jorge Sampaoli, Lionel Messi'nin durumuyla ilgili ilginç bir benzetmede bulundu ve "Kafasında bir silah var. Bu silah Dünya Kupası. Eğer Dünya Kupası'nı kazanamazsa, bu onu öldürecek" dedi.
Rusya'da düzenlenecek 2018 Dünya Kupası'nın başlamasına 3 aydan kısa bir süre kala Arjantin Teknik Direktörü Jorge Sampaoli, Lionel Messi'nin durumuyla ilgili ilginç bir benzetmede bulundu. Messi'nin Dünya Kupası'na odaklandığını söyleyen Sampaoli, "Üzerinde baskı var ve Dünya Kupası'nı kazanamadığı zaman bir çok eleştiri alacağını biliyor. Kafasında bir silah var. Bu silah Dünya Kupası ve kazanamazsa; bu onu öldürecek" diye konuştu.
Messi'ye sahip olduğu için şanslı olduğunu kaydeden Sampaoli, "Bana göre futbol tarihinin en iyi oyuncusu. 10 yıldır dünyanın zirvesinde. İnanılmaz ve onun için bir şeyler söylemek zor. Benden daha iyi olduğunu biliyor. Onun teknik direktörü olmak benim için bir onur. Herkes onun kadrosunda olmasını ister ve bunun için şanslıyız. O sadece inanılmaz yetenekte bir oyuncu değil; aynı zamanda bu oyunu seviyor ve bu onu diğer oyunculardan ayırıyor" ifadelerini kullandı.
Benzer haberler
Spor
Lionel Messi futbolu bırakıyor mu?
Klasikler gece rallisinde buluşacak
Badminton turnuvası öncesi maymun alarmı
3.Zafer Doğan Anı Rallisi’nde kazanan Doğan-Mulla ikilisi
Hafta sonu Lefkoşa’da ralli heyecanı yaşanacak
64. Mehmetçik Üzüm Festivali’nin 6. gününde spor ve kültür buluştu
UEFA, FIFA organizasyonlarını boykot kararından geri adım atmadı
İskele’de, ilk kez uluslararası maraton düzenleniyor
Sadıkoğlu "Bu başarı tüm İskele'nin gururudur"


