Mesarya Belediye Başkanı Latif'ten Yusuf Mert'in ölümüyle ilgili çarpıcı iddia
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Mesarya Belediye Başkanı Ahmet Latif , Vadili’de geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybeden Yusuf Mert'in ölümüyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.
Latif sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Dün saat 12.23'de Vadili S-Mar Süpermarket önünde muhtemelen araba içerisinde geçirdiği kalp krizi sonucu personelim Yusuf Mert kaza geçirmiştir.
Ardından 21 dakika sonra Ambulans olay yerine gelmiştir. Kaza yerine gelen 112 ekiplerine orada bulunan iş arkadaşları ve oğlu babasının 5 tane stendi ve kalp sorunu olduğunu vakit kaybetmeden Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne götürülmesi gerektiği uyarısı yapmışlardır.
Buna rağmen Yusuf’u ısrarla Presedür gereği anjiyo labaratuvarı olmayan Mağusa Devlet Hastanesi'ne götürmüşlerdir. Oradan belli tetkitler yapıldıktan sonra Kalp Krizi olduğu anlaşılarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet hastanesine sevk edilmiştir.
Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesindeki tek anjio cihazınında dolu olması nedeniyle tekrardan Yakın Doğu hastanesine sevk edilir ve maalesef tüm müdahalelere rağmen kurtarılamaz.
Kazanın olması ile hastaneye gidene kadar geçen sürede sistemsizlik ve düzensizlikten dolayı geçen yaklaşık üç saatlik süre bir insanın canına mal olmuştur.
Dakikaların altın kıymetinde olduğu bu tür olaylarda koordinesizlikten dolayı geç müdahalenin ölümle sonuçlandığını bir kez daha gördük.
#İnsanHayatıBuKadarDaUcuzOlmamalıdır.
Tüm ailesi, sevenleri ve beldemize başsağlığı dilerim."
Kaza nasıl olmuştu?
"Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, Vadili köyünde dün 12.30 sıralarında DZ 730 plakalı aracı ile batı istikametine doğru seyreden 47 yaşındaki Yusuf Mert, önünde aynı istikamete doğru giden ve markete dönmek için yavaşlayan 76 yaşındaki Ahmet Kadı'nın kullanımındaki RJ 789 plakalı araca çarptı.
DZ 730 plakalı araç sürücüsü kazadan sonra aracını yol içerisinde geriye doğru hareket ettirip, yolun solundaki kaldırım üzerinde park halinde bulunan UV 248 plakalı araca çarpmış ve geriye gitmeye devam edip, markete ait park yerinin çevre duvarına da çarpıp durabildi.
Kaza sonucu yaralanan DZ 730 plakalı araç sürücüsü Yusuf Mert, önce Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan Mert, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
47 yaşındaki Yusuf Mert'in ölüm sebebi yapılacak otopsi sonucunda tespit edilecek. "
Benzer haberler
Featured
Rusya "Ukrayna'nın Rus topraklarına düzenlediği hava saldırıları cevapsız kalmayacak"
İstanbul'un bazı bölgelerinde gök gürültülü sağanak hayatı olumsuz etkiledi
İspanya ve Portekiz orman yangınlarıyla boğuşuyor
Starmer'dan halefine uyarı "Küresel krizler gündemi belirlemeyi sürdürecek"
Efsanenin formasına dudak uçuklatan teklifler
Erdoğan "Savaş bağımlısı İsrail'e fırsat verilmemeli"
BAÜ 2025-26 Akademik Yılı mezuniyet töreni yapıldı
İran'dan Hürmüz Boğazı'nda geçiş ücreti ısrarı
Fransa 2027'de sandığa gidiyor



