Mertekci için bir araya geldiler
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Yalova Spor Kulübü eski Başkanı ve eski Milletvekili Tahsin Mertekci anısına Kıbrıslı Rum ve Türk Piskobulular ortak etkinlik düzenledi.
Voice of the Island 2018 Piskobu Köyü Muhtarlığı, Apollon Piskobu, Kourion Piskobu, Yalova Spor Kulübü ve Mertekci ailesi önceki gün Tahsin Mertekci’nin doğduğu topraklarda bir anı etkinliği düzenledi.
Kıbrıslı Rum ve Kıbrıslı Türk Piskobuluların bir araya geldiği etkinlikle, Apollon Piskobu ve Kourion Piskobu masterleri ile Yalova Spor Kulübü masterleri arasında futbol maçı da oynandı.
Yalova’nın 1974’ten önce kullandığı sahada gerçekleşen anı maçında duygu dolu anlar yaşanırken, bir kez daha hem Tahsin Mertekci anılmış oldu hem de Yalova Spor Kulübü ile Piskobu takımları arasında bir bağın oluşması için adım atılmış oldu.
“Anısı yaşayacak”
Piskobu Muhtarlığı’ndan yetkililer de anı maçı sonrası konuşma yaparken, Tahsin Mertekci’yi tanıma fırsatı yakaladıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını ve anısını da yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.
Tahsin Mertekci’nin tam bir Piskobu aşığı olduğunu dile getiren yetkililer, bu yüzden Piskobu’da onu anmak için bir şeyler düzenlemek istediklerini bildirdi.
Benzer haberler
Featured
Rusya "Avrupa ülkelerinin Ukrayna müzakere masasında yeri yok"
Polonya'nın Krakov kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi öldü, 15 kişi yaralandı
Ölen yıldızın etrafında ilk kez çift halkalı gezegen enkazı bulundu
BM'den Gazze için acil kış hazırlığı çağrısı
Güvenli sanılan plastik kimyasalı bebeklerin daha küçük doğmasına yol açabilir
ABD, İran'ın nükleer programı hakkında bilgi verenlere 20 milyon dolara kadar ödül vadetti
MotoGP Katar Grand Prix'sinde sprint yarışını Marc Marquez kazandı
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'de açıklanacak enflasyon verilerinde
Dışişleri Bakanlığı "Kıbrıs Türk halkının haklarını yok sayan girişimler hükümsüzdür"




