Menteş Gündüz kendini izole etti
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
UBP Milletvekili Menteş Gündüz, temaslı olduğunu ve bu sebeple kendini izole ettiğini duyurdu.
Gündüz'ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:"UBP Güzelyurt ilçe binasında çalışan İdare Amirimizin PCR test sonucu pozitif çıkmıştır.
Cumartesi yaşanan bu gelişme üzerine yaptırmış olduğum Antijen testi ile bugün yaptırdığım PCR testim negatif çıkmıştır.
Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulunun kararları gereğince temaslı olduğumdan dolayı derhal Sağlık Bakanlığımız ile istişare ederek kendimi izole etmiş bulunmaktayım.
3 doz aşımı yaptırdığımı sizlerle paylaşırken, temaslı olduğunu düşünen arkadaşkarın da aynı prosedürleri uygulamasını ve tüm halkımızın büyük bir duyarlılıkla hareket ederek aşı yaptırmalarını rica ederim.
Sağlıkla kalın."
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
DSÖ, KDC'de Ebola bulaşan 10 bini aşkın kişinin neredeyse yarısının öldüğünü bildirdi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ekim 2026)
İklim değişikliğinin sağlığa etkileri son 10 yılda arttı
Fed faizi sabit tuttu: İki üyeden artış itirazı
Çin'de yaşlı nüfusu ilk kez çocuk nüfusunu geçti
YÖDAK ile YÖKAK iş birliğinde KKTC’deki üniversitelerin UKAP başvurularına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, Arjantin üzerinden ABD'ye kaçtı
Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Cuma günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek




