Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Şenkul’dan hükümete “Ne devlet otoritesi bıraktınız, ne can güvenliği” Sürücülerin dikkatine: Yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak Avustralya'da kuş gribi alarmı Çinli yapay zeka modeli, İngiltere hükümetinin test ortamından kaçmayı başardı Moderna'nın deneysel Ebola aşısı ilk gönüllülere uygulandı Trump'ın 400 milyon dolarlık balo salonuna mahkeme engeli Pezeşkiyan, ABD ile mutabakatın uygulanmasını desteklediklerini söyledi ABD'de de orman yangınına müdahale eden helikopter düştü En son hava durumu tahminleri (8 Ağustos 2026) Japonya'nın güneyine ilerleyen Dolphin Tayfunu nedeniyle uçuşlar iptal edildi Nijeryalı genç, çocukluk hayalini kendi otomobilini üreterek gerçeğe dönüştürdü Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Ağustos 2026) FAA yüzlerce Boeing 737 Max uçağına inceleme istedi ABD'de tarım dışı istihdam temmuzda beklentilerin aksine geriledi Metehan ve Lokmacı'da geçişler kısa süreliğine durdu Küresel gıda fiyatları 3,5 yılın zirvesinde Çalışma Dairesi, sıcakta çalışma yasağına uymayan 19 iş yerine uyarı verdi Tayland’da okul saldırısı: Sekiz kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı Taçoy “UBP’nin en kötü hali CTP’nin en iyi haliyle yarışabilecek durumdadır” Hasipoğlu “Kadın kooperatiflerinde çalışanların sosyal sigorta primlerinin tamamını karşılayacağız” Şenkul’dan hükümete “Ne devlet otoritesi bıraktınız, ne can güvenliği” Sürücülerin dikkatine: Yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak Avustralya'da kuş gribi alarmı Çinli yapay zeka modeli, İngiltere hükümetinin test ortamından kaçmayı başardı Moderna'nın deneysel Ebola aşısı ilk gönüllülere uygulandı Trump'ın 400 milyon dolarlık balo salonuna mahkeme engeli Pezeşkiyan, ABD ile mutabakatın uygulanmasını desteklediklerini söyledi ABD'de de orman yangınına müdahale eden helikopter düştü En son hava durumu tahminleri (8 Ağustos 2026) Japonya'nın güneyine ilerleyen Dolphin Tayfunu nedeniyle uçuşlar iptal edildi Nijeryalı genç, çocukluk hayalini kendi otomobilini üreterek gerçeğe dönüştürdü Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Ağustos 2026) FAA yüzlerce Boeing 737 Max uçağına inceleme istedi ABD'de tarım dışı istihdam temmuzda beklentilerin aksine geriledi Metehan ve Lokmacı'da geçişler kısa süreliğine durdu Küresel gıda fiyatları 3,5 yılın zirvesinde Çalışma Dairesi, sıcakta çalışma yasağına uymayan 19 iş yerine uyarı verdi Tayland’da okul saldırısı: Sekiz kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı Taçoy “UBP’nin en kötü hali CTP’nin en iyi haliyle yarışabilecek durumdadır” Hasipoğlu “Kadın kooperatiflerinde çalışanların sosyal sigorta primlerinin tamamını karşılayacağız”
Dolar
Euro
Sterlin

Memur-Sen’den Tatar’a destek

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Memur-Sen’den Tatar’a destek

Kıbrıs Türk Memur Sendikası (Memur-Sen) Cumhurbaşkanı ve bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar’a destek belirtti.

Genel Başkan Göktürk Ötüken, yazılı açıklamasında pazar günkü seçimin siyasi bir seçim olmadığını Kıbrıs Türk halkının uluslararası platformda hak ve menfaatlerini savunacak cumhurbaşkanının belirleneceğini, gelecek beş yılda Kıbrıs sorununun çözümü için izlenecek yola karar verileceğini belirtti.

Ötüken, Kıbrıs Türk Memur Sendikası’nın Türkiye Cumhuriyeti ile uyum içinde çalışacağına inandığı, iki devletli çözüm vizyonunu savunan bağımsız cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar'a destek verme kararı aldığını kaydetti.

Göktürk Ötüken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin dünyanın yıllardır her alanda uyguladığı haksız ambargolara rağmen bağımsız yargısı, halkın hür iradesiyle seçilen Cumhuriyet Meclisi ve Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin desteğiyle modern bir dünya ülkesi haline geldiğini de belirtti.

Benzer haberler

Featured
Şenkul’dan hükümete “Ne devlet otoritesi bıraktınız, ne can güvenliği” 8 Ağu 2026 09:49 Sürücülerin dikkatine: Yarın bazı yollar trafiğe kapalı olacak 8 Ağu 2026 09:41 Avustralya'da kuş gribi alarmı 8 Ağu 2026 09:31 Çinli yapay zeka modeli, İngiltere hükümetinin test ortamından kaçmayı başardı 8 Ağu 2026 09:11 Moderna'nın deneysel Ebola aşısı ilk gönüllülere uygulandı 8 Ağu 2026 09:03 Trump'ın 400 milyon dolarlık balo salonuna mahkeme engeli 8 Ağu 2026 08:45 Pezeşkiyan, ABD ile mutabakatın uygulanmasını desteklediklerini söyledi 8 Ağu 2026 08:27 ABD'de de orman yangınına müdahale eden helikopter düştü 8 Ağu 2026 08:22 En son hava durumu tahminleri (8 Ağustos 2026) 8 Ağu 2026 08:04