Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İngiltere'de yüksek sıcaklıkların iki ayda 2 bin 700'den fazla kişinin ölümüne yol açtığı tahmin ediliyor Damianos’a göre doğalgazın iç piyasada kullanılması olanaksız Arhun “Asgari ücret dört kişilik bir ailenin geçim ücreti değil, bir kişinin yasal olarak alabileceği en düşük ücret” Borsa haftaya 0,39 düşüşle başladı Avrupa Komisyonu yeni Kıbrıs Özel Temsilcisi atıyor Ercan Havalimanı çevresinde drone yasağı 1 ay daha uzatıldı KTMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Mehmet Göze (Asi) anısına iki toplumlu teknik gezi düzenledi Kombos doğal gaz boru hattı mutabakat zaptını AB Dış Konular Konseyi’ne şikayet edecek DP'nin kuruluşunun 34'üncü yıldönümü nedeniyle "Bir Meşale, Bir Miras 34. Yıl Onur Gecesi” etkinliği düzenlendi Yunanistan'da Patra ve Dedeağaç yakınlarında yangın çıktı Petrol fiyatları saldırılar nedeniyle haftaya artışla başladı Venezuela'da can kaybı 5 binlere yaklaştı İran ile ABD arasında yeni saldırı dalgası: Körfez ülkeleri alarma geçti ABD-İran füze savaşı altını sarstı Tayland'da bir gece kulübünde çıkan yangında 27 kişi öldü ABD İran'ı yine vuruyor Döviz kurlarında son durum (13 Temmuz 2026) En son hava durumu tahminleri (13 Temmuz 2026) Suriye’de Esad rejiminin devrilmesinin ardından ilk Halk Meclisi oturumu yapıldı Trump "Hürmüz Boğazı açık, dün gece onları fena vurduk" İngiltere'de yüksek sıcaklıkların iki ayda 2 bin 700'den fazla kişinin ölümüne yol açtığı tahmin ediliyor Damianos’a göre doğalgazın iç piyasada kullanılması olanaksız Arhun “Asgari ücret dört kişilik bir ailenin geçim ücreti değil, bir kişinin yasal olarak alabileceği en düşük ücret” Borsa haftaya 0,39 düşüşle başladı Avrupa Komisyonu yeni Kıbrıs Özel Temsilcisi atıyor Ercan Havalimanı çevresinde drone yasağı 1 ay daha uzatıldı KTMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Mehmet Göze (Asi) anısına iki toplumlu teknik gezi düzenledi Kombos doğal gaz boru hattı mutabakat zaptını AB Dış Konular Konseyi’ne şikayet edecek DP'nin kuruluşunun 34'üncü yıldönümü nedeniyle "Bir Meşale, Bir Miras 34. Yıl Onur Gecesi” etkinliği düzenlendi Yunanistan'da Patra ve Dedeağaç yakınlarında yangın çıktı Petrol fiyatları saldırılar nedeniyle haftaya artışla başladı Venezuela'da can kaybı 5 binlere yaklaştı İran ile ABD arasında yeni saldırı dalgası: Körfez ülkeleri alarma geçti ABD-İran füze savaşı altını sarstı Tayland'da bir gece kulübünde çıkan yangında 27 kişi öldü ABD İran'ı yine vuruyor Döviz kurlarında son durum (13 Temmuz 2026) En son hava durumu tahminleri (13 Temmuz 2026) Suriye’de Esad rejiminin devrilmesinin ardından ilk Halk Meclisi oturumu yapıldı Trump "Hürmüz Boğazı açık, dün gece onları fena vurduk"
Dolar
Euro
Sterlin

Mehmet S. Göze (Asi) 32. ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Mehmet S. Göze (Asi) 32. ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı

Geçmişte Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) Yönetim Kurulu Üyeliği, KTMMOB Onur Kurulu Üyeliği ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlığı görevlerinde bulunan Mehmet S. Göze (Asi) vefatının 32. yıl dönümünde kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

KTMMOB’den verilen bilgiye göre,  törene Göze’nin ailesi, yakınları, meslektaşları, KTMMOB ve bağlı oda temsilcileri, YKP temsilcileri, Güney Kıbrıs’tan konuklar ile çok sayıda dostu ve arkadaşı katıldı.

Törende konuşan KTMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Abdullah Ekinci, Mehmet S. Göze’nin mühendislik mesleğine ve örgütlü mücadeleye yaptığı katkıların bugün de yol gösterici olmaya devam ettiğini belirterek, onun yalnızca başarılı bir mühendis değil, aynı zamanda toplum sorunlarına duyarlı bir mücadele insanı olduğunu vurguladı.

Anma töreninde ayrıca Yeni Kıbrıs Partisi (YKP) Genel Sekreteri Murat Kanatlı, Mehmet S. Göze’nin siyasi mücadelesine ve toplumcu duruşuna dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Törene Güney Kıbrıs’tan katılan Andreas Constantinides ile Themos Dimitriu da söz alarak, Göze’nin iki toplum arasında diyalog, barış ve ortak mücadele anlayışına yaptığı katkıları anlattı.

Benzer haberler

Featured
İngiltere'de yüksek sıcaklıkların iki ayda 2 bin 700'den fazla kişinin ölümüne yol açtığı tahmin ediliyor 2026-07-13 12:18:36 Damianos’a göre doğalgazın iç piyasada kullanılması olanaksız 2026-07-13 11:59:13 Arhun “Asgari ücret dört kişilik bir ailenin geçim ücreti değil, bir kişinin yasal olarak alabileceği en düşük ücret” 2026-07-13 11:54:41 Borsa haftaya 0,39 düşüşle başladı 2026-07-13 11:30:48 Avrupa Komisyonu yeni Kıbrıs Özel Temsilcisi atıyor 2026-07-13 11:18:43 Ercan Havalimanı çevresinde drone yasağı 1 ay daha uzatıldı 2026-07-13 11:01:18 KTMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Mehmet Göze (Asi) anısına iki toplumlu teknik gezi düzenledi 2026-07-13 10:45:06 Kombos doğal gaz boru hattı mutabakat zaptını AB Dış Konular Konseyi’ne şikayet edecek 2026-07-13 10:31:21 DP'nin kuruluşunun 34'üncü yıldönümü nedeniyle "Bir Meşale, Bir Miras 34. Yıl Onur Gecesi” etkinliği düzenlendi 2026-07-13 10:23:11