Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Çeler “Seçim sonucunda TDP belirleyici olacak" Borsa günü yüzde 1,28 değer kaybederek tamamladı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı dairelerde görevden alma ve atamalar yapıldı İç kesimlerde yarın hafif yağmur bekleniyor İncirli “Bu memleketi adım adım iyileştireceğiz" Altının gramı 6 bin 592 liradan işlem görüyor Kıbrıs RoboFest 7 Haziran’da yapılacak İhmalkarlık ve kısa devre yangına neden oldu! Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde bir ilk daha: Titreme hastası beyin pili ameliyatıyla sağlığına kavuştu 43 yaşındaki şahsın ölümüne ilişkin yeni gelişme! Haftalık gıda denetimlerinde 5 çeşit ürün imha edildi! Toprak set ile ağaca çarpan araç takla attı, 1'i ağır 2 kişi yaralandı! Mahmut Sert hayatını kaybetti! HIV’in 35 yıllık küresel dolaşım haritası Lancet’te yayımlandı Nöbetçi eczaneler (5 Haziran 2026) Lefke Sivil Toplum Örgütleri Platformuna üye dernekler CMC Maden atıkları tesisi önünde eylem yaptı Mayıs ayı hayat pahalılığı açıklandı İntörn tıp öğrencilerine yönelik burs başvuruları pazartesi sona erecek CTP Vadili’de halkla bir araya geldi Mayıs ayı hayat pahalılığı açıklandı! Çeler “Seçim sonucunda TDP belirleyici olacak" Borsa günü yüzde 1,28 değer kaybederek tamamladı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı dairelerde görevden alma ve atamalar yapıldı İç kesimlerde yarın hafif yağmur bekleniyor İncirli “Bu memleketi adım adım iyileştireceğiz" Altının gramı 6 bin 592 liradan işlem görüyor Kıbrıs RoboFest 7 Haziran’da yapılacak İhmalkarlık ve kısa devre yangına neden oldu! Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde bir ilk daha: Titreme hastası beyin pili ameliyatıyla sağlığına kavuştu 43 yaşındaki şahsın ölümüne ilişkin yeni gelişme! Haftalık gıda denetimlerinde 5 çeşit ürün imha edildi! Toprak set ile ağaca çarpan araç takla attı, 1'i ağır 2 kişi yaralandı! Mahmut Sert hayatını kaybetti! HIV’in 35 yıllık küresel dolaşım haritası Lancet’te yayımlandı Nöbetçi eczaneler (5 Haziran 2026) Lefke Sivil Toplum Örgütleri Platformuna üye dernekler CMC Maden atıkları tesisi önünde eylem yaptı Mayıs ayı hayat pahalılığı açıklandı İntörn tıp öğrencilerine yönelik burs başvuruları pazartesi sona erecek CTP Vadili’de halkla bir araya geldi Mayıs ayı hayat pahalılığı açıklandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Meclis Sayıştay Komitesi dört raporu onaylayarak, Genel Kurul’a sevk etti

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Meclis Sayıştay Komitesi dört raporu onaylayarak, Genel Kurul’a sevk etti
Cumhuriyet Meclisi Sayıştay Komitesi bugün Komite Başkanı, CTP Milletvekili Teberrüken Uluçay başkanlığında toplandı. Komite, dört raporu onaylayarak, Genel Kurul’a sevk etti. Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre Komite ilk olarak, “Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Dairesi Bünyesinde Faaliyet Gösteren Yayla Sulama İşletmelerine Ait Su Motorları ve Kuyuları Hakkında Sayıştay Denetim Raporu”nu ele aldı ve oy birliği ile onaylayarak, Genel Kurul’un gündemine sevk etti. Komite toplantısına davetli olarak Sayıştay Başkanlığı ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan yetkililer katılarak, görüşlerini paylaştı. “Değirmenlik Belediyesi’nde Mevcut Yasa ve Tüzüklere Uyulup Uyulmadığı Konusunda Sayıştay Denetim Raporu”nu da ele alan Komite, raporu oy birliği ile onaylayarak, Genel Kurul’a sevk etti. Komite toplantısına davetli olarak, Sayıştay Başkanlığı ve Değirmenlik Akıncılar Belediyesi’nden yetkililer katılarak, görüşlerini aktardı. Sayıştay Komitesi, daha sonra “Gönyeli Belediyesi 2007 Mali Yılı Genel Sayıştay Denetim Raporu”nu ele alarak, oy birliği ile onayladı ve Genel Kurul’un gündemine sevk etti. Komite toplantısına davetli olarak, Sayıştay Başkanlığı ve Gönyeli Alayköy Belediyesi’nden yetkililer katılarak, görüşlerini paylaştı. Sayıştay Komitesi son olarak, “KKTC Güvenlik Kuvvetlerini Güçlendirme Kurumu’nun (GÜÇ-KUR) 1 Temmuz 2023 – 30 Haziran 2024 Mali Yılına İlişkin Hesaplarının Sayıştay Denetim Raporu”nu da oy birliği ile onaylayarak, Genel Kurul’a sevk etti. Komite toplantısına davetli olarak Sayıştay Başkanlığı ve KKTC Güvenlik Kuvvetlerini Güçlendirme Kurumu’ndan yetkililer katılarak, görüşlerini aktardı. CTP Milletvekili Teberrüken Uluçay başkanlığındaki Komite toplantısına, Komite Başkan Vekili, UBP Milletvekili Emrah Yeşilırmak ve Komite Üyeleri CTP Milletvekili Sami Özuslu ve UBP Milletvekili Ali Pilli katıldı.

Benzer haberler

Featured
Çeler “Seçim sonucunda TDP belirleyici olacak" 2026-06-05 20:15:00 Borsa günü yüzde 1,28 değer kaybederek tamamladı 2026-06-05 20:11:00 Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı dairelerde görevden alma ve atamalar yapıldı 2026-06-05 20:04:00 İç kesimlerde yarın hafif yağmur bekleniyor 2026-06-05 18:45:00 İncirli “Bu memleketi adım adım iyileştireceğiz" 2026-06-05 18:29:00 Altının gramı 6 bin 592 liradan işlem görüyor 2026-06-05 18:19:00 Kıbrıs RoboFest 7 Haziran’da yapılacak 2026-06-05 18:03:00 İhmalkarlık ve kısa devre yangına neden oldu! 2026-06-05 17:44:00 Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde bir ilk daha: Titreme hastası beyin pili ameliyatıyla sağlığına kavuştu 2026-06-05 17:39:00