Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı" Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu KIB-TEK açık artırma usulü muhtelif hurda kablo satışı yapacak Erdoğan "Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır" Trump "Türkiye Erdoğan liderliğinde askeri açıdan çok güçlü ülke haline geldi" BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür" Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı" Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu KIB-TEK açık artırma usulü muhtelif hurda kablo satışı yapacak Erdoğan "Sayın Trump her zaman sözünün arkasındadır" Trump "Türkiye Erdoğan liderliğinde askeri açıdan çok güçlü ülke haline geldi" BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür"
Dolar
Euro
Sterlin

Maskeli kişiler Limasol’da bombalı saldırı gerçekleştirdi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Maskeli kişiler Limasol’da bombalı saldırı gerçekleştirdi

Limasol’da faaliyet gösteren bir pizzacı dükkanına maskeli kişiler tarafından bombalı saldırıda bulunuldu.

Aynı işyerinin ikinci kez saldırıya uğradığına dikkat çeken Politis dün saat 04.20’de maskeli bir kişinin, pizzacı dükkanına giderek içeride bulunan yabancı uyruklu iki kişiyi silah zoruyla dışarı çıkardıktan sonra elindeki el yapımı bir nesneyi ateşleyip binanın ön camına fırlattığını yazdı.

Habere göre atılan nesne cam giriş bölümüne çarptıktan sonra patladı ve yanmaya başladı. Maskeli kişi daha sonra kendisin bekleyen araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Bekleyen araçtaki şoförün de maskeli olduğu belirtildi.

Saldırıda kullanılan aracın daha sonra polis tarafından yanar halde bulunduğu ve kundaklanan aracın, bir Suriyeliye ait olduğu ve 6 Şubat’ta çalındığı ihbarında bulunulduğu bilgisine ulaşıldığı belirtildi.

Benzer haberler

Featured
Prens Harry, Daily Mail gazetesine açtığı davayı kaybetti 2026-07-07 21:57:06 Zihni Göktay son yolculuğuna uğurlandı "Çok büyük bir soyadı miras bıraktı" 2026-07-07 21:46:00 Borsa günü 0,50 değer kazancıyla kapattı 2026-07-07 21:19:09 Şara ile Macron Şam'da ortak basın toplantısı düzenledi 2026-07-07 21:13:39 Fransa'da yolsuzluktan suçlu bulunan Le Pen'e 15 ay siyasetten men yasağı verildi 2026-07-07 21:10:22 Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Temmuz 2026) 2026-07-07 21:05:04 Guterres “Mevcut fırsat penceresi her zaman olmayacak” 2026-07-07 20:57:13 Gönyeli Yenikent’te bazı bölgelerde 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak 2026-07-07 20:46:11 Yayın Yüksek Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı oldu 2026-07-07 20:41:27