Marmara'da korkutan deprem!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Türkiye Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Marmara Denizi'nde İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD'ın 4.0 olarak duyurduğu depremi Kandilli 4.2 olarak açıkladı.
Merkezi üssü Marmara Denizi olan 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Marmara'da özellikle Bursa olmak üzere Çanakkale, İstanbul ve Balıkesir'de de hissedilen depremde kısa süreli panik yaşandı. Deprem sonrasında çok sayıda sosyal medya kullanıcısı depremle ilgili paylaşımda bulundu.
AFAD: 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE
Marmara Denizi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Karacabey ilçesi açıklarında Marmara Denizi'nde 4 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.
Depremin saat 00.07'de ve yerin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirlendi.
KANDİLLİ'DEN VERİLERE REVİZE
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise 4.0 olarak açıkladığı depremi revize ederek 4.2 olarak yeniden duyurdu. Kandilli merkezüsünü Marmara denizinde Bursa'nın Bayramdere açıkları olarak duyurduğu depreminin derinliğini de 11 kilometre olarak belirtti.
Benzer haberler
Featured
ABD ile İran arasında 'yasak bölge' gerilimi
Polonya'da robotlar yapay zekaya karşı protesto düzenledi: İş yerlerini koruyun
Instagram'da yeni dolandırıcılık yöntemi: Sahte telif şikayetleri
Kraliyetten Harry ve Meghan'a resmi sınır: Sade vatandaş muamelesi görecekler
Döviz piyasalarında günün son rakamları (8 Eylül 2026)
Fransa'da Renoir Müzesi'nde soygun: Tahmini değeri 9 milyon euro olan tablolar çalındı
Yılın futbolcusuna verilen "Altın Top" ödülü için adaylar açıklandı
İngiltere'de uçuşlar aksadı
Üstel Ankara temasları çerçevesinde Fidan ile bir araya geldi


