Maratonda dereceye girenler ödüllerini Tatar'dan aldı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İskele Long Beach Maratonu Ödül Töreni’ne katılarak başarı elde edenlere ödüllerini takdim etti.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Tatar, burada yaptığı konuşmada, KKTC’nin gelişen bölgesi olan İskele Long Beach’te düzenlenen maratona farklı ülkelerden katılanları ve etkinliği düzenleyenleri kutladı.
KKTC’nin siyasi olarak birtakım sorunlarla mücadele ettiğine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, tüm sorunlara rağmen ülkeye inanarak yatırım yapanların Kıbrıs Türklerinin uluslararası topluma dahil olmayı hak ettiği mesajını vermekte olduğunu söyledi.
“Demokrasimizle, kurum ve kuruluşlarımızla, belediyelerimizle çok güzel bir ülkemiz vardır” diye konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, kazananlara ve tüm katılımcılara en iyi dileklerini ifade ederek konuşmasını tamamladı.
Benzer haberler
Featured
Uzun “Enerji alanında tarihi bir dönüşüm süreci yaşıyoruz”
Trump "İran bana suikast girişiminde bulunursa, ordu İran'ı tamamen yok etmeye hazır"
Ulusal Türk Kuruluşları Dünya Konseyi “AP’nin kararı bizim açımızdan yok hükmündedir”
Eski Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda “Resmin Kamusal Hafızası” adlı sergi açıldı
Damla Soyalp, CTP’nin Gönyeli-Alayköy Belediyesi başkan adayı oldu
Baybora "Rahat uyu Yaşar Hocam, açtığın bu onurlu yolda mücadele etmeye devam edeceğiz"
DAÜ Uluslararası Yaz Okulu başlıyor
Denktaş “AB, Kıbrıs konusunda tarafsızlığını yitirmiştir”
Ağrotur’a üç Airbus H145 Jupiter HC Mk2 helikopteri konuşlandırıldı



