Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
KTGB Genel Kurulu yapılıyor BM "Holguin yarın adaya gelerek, hafta boyunca adada temaslarda bulunacak" Kolej Giriş Sınavı’nın ikinci basamağı (KGS-2) bugün yapıldı Kolej Giriş Sınavı’nın ikinci basamağı (KGS-2) bugün yapılıyor ABD'den Ebola uyarısı: Tarihin en ölümcül seviyesine ulaşabilir Çocuk Şenliği Coşkusu Girne’de yaşandı Uzayda acil durum: Hava sızıntısı astronotları sığınağa kaçırdı Büyük Romulus Girne’de seyircisiyle buluştu En son hava durumu tahminleri (6 Haziran 2026) Sahra Çölü'nde facia: 49 kişi susuzluktan öldü Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Haziran 2026) Putin, Zelenskiy ile görüşmesinin "şimdilik anlamının olmadığını" söyledi Güneş'in hareketleri 40 yıldır gizemli bir şekilde değişiyor Oymen, gıda mühendislerinin kamu kurum ve yerel yönetimlerde yeterli düzeyde istihdam edilmemesini eleştirdi Kredi Faiz Destek Fonu Yasası yürürlüğe girdi Çeler “Seçim sonucunda TDP belirleyici olacak" Borsa günü yüzde 1,28 değer kaybederek tamamladı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı dairelerde görevden alma ve atamalar yapıldı İç kesimlerde yarın hafif yağmur bekleniyor İncirli “Bu memleketi adım adım iyileştireceğiz" KTGB Genel Kurulu yapılıyor BM "Holguin yarın adaya gelerek, hafta boyunca adada temaslarda bulunacak" Kolej Giriş Sınavı’nın ikinci basamağı (KGS-2) bugün yapıldı Kolej Giriş Sınavı’nın ikinci basamağı (KGS-2) bugün yapılıyor ABD'den Ebola uyarısı: Tarihin en ölümcül seviyesine ulaşabilir Çocuk Şenliği Coşkusu Girne’de yaşandı Uzayda acil durum: Hava sızıntısı astronotları sığınağa kaçırdı Büyük Romulus Girne’de seyircisiyle buluştu En son hava durumu tahminleri (6 Haziran 2026) Sahra Çölü'nde facia: 49 kişi susuzluktan öldü Döviz piyasalarında günün son rakamları (5 Haziran 2026) Putin, Zelenskiy ile görüşmesinin "şimdilik anlamının olmadığını" söyledi Güneş'in hareketleri 40 yıldır gizemli bir şekilde değişiyor Oymen, gıda mühendislerinin kamu kurum ve yerel yönetimlerde yeterli düzeyde istihdam edilmemesini eleştirdi Kredi Faiz Destek Fonu Yasası yürürlüğe girdi Çeler “Seçim sonucunda TDP belirleyici olacak" Borsa günü yüzde 1,28 değer kaybederek tamamladı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı dairelerde görevden alma ve atamalar yapıldı İç kesimlerde yarın hafif yağmur bekleniyor İncirli “Bu memleketi adım adım iyileştireceğiz"
Dolar
Euro
Sterlin

Mağusa'da bıçaklı kavga!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Mağusa'da bıçaklı kavga!

Dün saat 19:00 sıralarında, Gazimağusa’da, 23 yaşındaki bir şahıs, kalmakta oldukları ikametgah içerisinde bir şahısla ile aralarında yaşanan tartışma sonucu, ikametgah içerisinden almış oluğu bıçak ile şahsın üzerine yürüyüp bıçağı gelişi güzel salladığı sırada, o esnada olayı ayırmaya çalışan başka bir şahsın sağ el orta ve yüzük parmağının kesilerek yaralanmasına sebep oldu.

Polisten alınan bilgilere göre, olayda yaralanan şahıs Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin arından  taburcu oldu.

Diğer şahıs ise tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Benzer haberler

Featured
KTGB Genel Kurulu yapılıyor 2026-06-06 13:20:00 BM "Holguin yarın adaya gelerek, hafta boyunca adada temaslarda bulunacak" 2026-06-06 13:16:00 Kolej Giriş Sınavı’nın ikinci basamağı (KGS-2) bugün yapıldı 2026-06-06 13:09:00 Kolej Giriş Sınavı’nın ikinci basamağı (KGS-2) bugün yapılıyor 2026-06-06 09:30:00 ABD'den Ebola uyarısı: Tarihin en ölümcül seviyesine ulaşabilir 2026-06-06 09:24:00 Çocuk Şenliği Coşkusu Girne’de yaşandı 2026-06-06 09:09:00 Uzayda acil durum: Hava sızıntısı astronotları sığınağa kaçırdı 2026-06-06 08:25:00 Büyük Romulus Girne’de seyircisiyle buluştu 2026-06-06 07:54:00 En son hava durumu tahminleri (6 Haziran 2026) 2026-06-06 07:43:00