Mağusa Belediye Meclisi toplandı

Voice Kıbrıs Haber
Mağusa Belediye Meclisi, Belediye Başkanı İsmail Arter başkanlığında toplandı.
Toplantıda özellikle Kapalı Maraş’ın açılma sürecine ilişkin gelişmeler ve meclis kararı gerektiren bazı konular görüşüldü.
Toplantıda konuşan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Maraş’ın pandemi dönemine rağmen yürütülen çalışmalar çerçevesinde iki caddesinin yaya olarak vatandaşların ziyatine açıldığını ve binlerce vatandaş tarafından ziyaret edilmekte olduğunu belirtti.
Maraş’ın açılmasına yönelik işin siyasi, idari ve sahadaki uygulamaları kısımları bulunduğunu, belediye olarak daha çok uygulamalarla ilgili olduklarını anımsatan Arter, devam eden süreçte ilave caddelerin de açılmasının gündeme geldiğini ve belediyenin bu aşamada yoğun çalışmalar yürüttüğünü kaydetti.
Arter, bu noktada belediyenin tek başına yeterli olamayacağını ve yapılacak bir takım yardımların gerekli olacağını ifade etti.
(BRT)
Benzer haberler
Featured
Dünya büyüklüğündeki Star Wars benzeri gezegen yaşama elverişli olabilir
Breaking Bad dizisinin yıldızı RJ Mitte 34 yaşında hayatını kaybetti
Eğlence merkezindeki kazada 1 kişi hayatını kaybetti
Döviz piyasalarında günün son rakamları (13 Ekim 2026)
KIB-TEK Başkanı Uzun “Uzlaşı sağlandı, önceliğimiz halkımızın mağduriyetini gidermek”
KTMMOB ve Gençlik Federasyonu Sürdürülebilir Kalkınma Çalıştayı düzenledi
Tuğcu “Dört talebimizin tamamında uzlaşı sağlandı, arızalar ek mesai talep edilmeden giderilecek"
CTP, “Yerel Vizyon 2030” yol haritasını sundu; “Herkes İçin Hizmet” vizyonu her yere yayılacak
Üstel “Yeni dönemde çocuklu ailelerimize yönelik üç yeni projeyi daha hayata geçireceğiz”



