Macron ötanazi talebini geri çevirdi, ölümünü sosyal medyadan canlı yayınlayacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Fransa'da ötanazi talebi Cumhurbaşkanı Macron tarafından geri çevrilen bir kişi, ölümünü sosyal medya hesabından canlı yayınlayacağını duyurdu.
Fransa'da bir kişi, ölümünü sosyal medya üzerinden canlı yayınlayacak.Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, geçtiğimiz günlerde ölümcül bir hastalığı olan bir kişinin ötanazi talebini reddetmişti.
Atardamar duvarlarının birbirine yapıştığı aynı hastalıktan müzdarip olan 57 yaşındaki Alain Cocq bu duruma tepki gösterdi.
Macron'a ötanazi talebini bir mektupla ileten Cocq, "Bu kabul edilemez. Fransız yasaları altında buna izin verilmez" yanıtını aldı.
Olumsuz yanıt üzerine Cocq, ölümünü yarın sabah sosyal medya üzerinden canlı yayınlayacağını duyurdu.
Cocq’un, Fransa’daki ölümcül hastalığı olan ve istekleri doğrultusunda ölmelerine izin verilemeyen hastaların durumuna dikkat çekmek için bu yola başvurduğu ifade edildi.
Benzer haberler
Dünya
İngiltere'de 16 yaşından küçüklerin sosyal medya kullanması yasaklanacak
Trump'tan İran'a nükleer anlaşma sağlanamaması halinde saldırıları yeniden başlatma tehdidi
Hırvatistan'da yolcu gemisi ile yelkenli tekne çarpıştı: Üç ölü, bir kayıp
ABD'nin Missouri eyaletinde uçak düştü: 12 kişi öldü
Brezilya'da iki helikopter havada çarpıştı: 6 ölü
ABD ve İran anlaşmaya vardı: İmzalar İsviçre'de atılacak
Abluka kalkıyor, Hürmüz açılıyor
Trump "Netanyahu'ya çok sinirlendim"
Anlaşma beklenirken İsrail Lübnan'ı vurdu


