Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür" ABD Başkanı Donald Trump, Ankara'da Zekai “Gelecek kuşaklara barış içinde yaşayabilecekleri bir ortam bırakabilmek için gerekli adımlar gecikmeden atılmalıdır" Patika Doğa Sporları Derneği Alevkayası'nda çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ndeki Ebola salgınının gerçek boyutlarının henüz belirlenemediği bildirildi Yeni sıcak hava dalgasının etkisi altına giren Fransa'da 61 vilayette "turuncu" alarm verildi EDON Gençlik Festivali’nde iki toplum etkinlerle buluşacak ABD Genelkurmay Başkanı Dan Caine, Anıtkabir'i ziyaret etti 11 Temmuz Basın Günü ödül töreniyle kutlanacak NATO Genel Sekreteri Rutte "Hava gücüne çok uluslu tanker takviyesi geliyor" Güney Kıbrıs’ta aile içi şiddetle ilgili çağrı sayısı 18 bini aştı Etna Yanardağı'nın püskürttüğü kül hava ulaşımını aksattı Veli Kısmet için çok acil trombosit aranıyor! BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür" ABD Başkanı Donald Trump, Ankara'da Zekai “Gelecek kuşaklara barış içinde yaşayabilecekleri bir ortam bırakabilmek için gerekli adımlar gecikmeden atılmalıdır" Patika Doğa Sporları Derneği Alevkayası'nda çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi Kongo Demokratik Cumhuriyeti'ndeki Ebola salgınının gerçek boyutlarının henüz belirlenemediği bildirildi Yeni sıcak hava dalgasının etkisi altına giren Fransa'da 61 vilayette "turuncu" alarm verildi EDON Gençlik Festivali’nde iki toplum etkinlerle buluşacak ABD Genelkurmay Başkanı Dan Caine, Anıtkabir'i ziyaret etti 11 Temmuz Basın Günü ödül töreniyle kutlanacak NATO Genel Sekreteri Rutte "Hava gücüne çok uluslu tanker takviyesi geliyor" Güney Kıbrıs’ta aile içi şiddetle ilgili çağrı sayısı 18 bini aştı Etna Yanardağı'nın püskürttüğü kül hava ulaşımını aksattı Veli Kısmet için çok acil trombosit aranıyor!
Dolar
Euro
Sterlin

LTB'den Cadılar Bayramı etkinliklerine izin vermeme kararı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

LTB'den Cadılar Bayramı etkinliklerine izin vermeme kararı

LTB Covid 19  Pandemisi’nden dolayı Cadılar Bayramı ile ilgili etkinliklere izin vermeme kararı aldı Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) idaresi, her yıl 31 Ekim'de kutlanan Cadılar Bayramı’nın, bu yıl covid 19 pandemisi nedeni ile LTB sınırları içerisinde  hiçbir etkinliğe izin vermeme kararı almıştır Konu ile ilgili olarak LTB İdaresi tarafından yapılan açıklamada, her yıl 31 Ekim gecesi kutlanmakta olan "Cadılar Bayramı"nın özellikle son yıllarda ülke geneli ile Başkent Lefkoşa’da da yoğun bir katılım ile gerçekleştirilmekte olduğu belirtildi.  “Bu yıl Covid 19 Pandemisine yönelik alınmış ve uygulanmakta olan kurallar düşünüldüğünde, 31 Ekim Cumartesi gecesinin bulaş açısından ciddi sorun yaşanmasına neden olacağı görülmektedir. Bu nedenle, Belediye İdaresi hiçbir etkinliğe izin vermeme kararını almıştır.” denilen açıklamada alınan karar doğrultusunda geçmiş yıllarda yoğunlukların yaşandığı işletmelere sözlü ve yazılı olarak, Covid 19 Pandemisi kapsamında uyulması gereken sosyal mesafe, hijyen ve metrekareye düşen insan sayısı kuralları ile ilgili hatırlatma ve uyarının da yapıldığı kaydedildi. Açıklamada ayrıca 31 Ekim Cumartesi gecesi Belediye ekiplerinin, rutin kontrollerine devam edeceği ve kurallara uymayan işletmeler hakkında yasal işlem başlatılıp, gerekmesi halinde kapatma işlemi uygulanacağıda önemle vurgulandı.   

Benzer haberler

Featured
BM Genel Sekreteri, liderlerin Kıbrıs sürecindeki olumlu angajmanını memnuniyetle karşıladı 2026-07-07 17:40:46 Nöbetçi eczaneler (7 Temmuz 2026) 2026-07-07 17:34:49 Gazimağusa Belediyesi turizm zabıtaları Glapsides ve Palm Beach'de göreve başladı 2026-07-07 15:54:51 Bir haftada 62 kaza meydana geldi, 29 kişi yaralandı! 2026-07-07 15:16:27 Zelenskiy'nin gözü Ankara'daki NATO zirvesinde 2026-07-07 15:09:19 Asgari Ücret Saptama Komisyonu yarın yılın ikinci asgari ücretini belirlemek için toplanacak 2026-07-07 15:05:25 NATO yaşlanan E-3'leri değiştiriyor: Yeni uçakların tanesi 600 milyon dolar 2026-07-07 15:01:00 Kemal Baykallı "Çözümsüzlük çözüm değil, çöküştür" 2026-07-07 14:47:38 ABD Başkanı Donald Trump, Ankara'da 2026-07-07 14:43:56