Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Altın fiyatlarında son durum: Güne düşüşle başladı Arjantin'in efsanesi Messi, milli takıma veda etti ABD'de idam edilen mahkum Christa Pike hastanede uyandı ve konuştu Küresel piyasalar Fed'in toplantı tutanaklarına odaklandı Üsküdar'da yolcu vapuru tarihi yalıya çarptı Kıb-Tek, El-Sen’i grevi sonlandırmaya davet etti Döviz kurlarında son durum (7 Ekim 2026) 1950'den bu yana görülen en büyük El Nino'nun daha şiddetlisi geliyor Bugün hava nasıl olacak? (7 Ekim 2026) EL-SEN'in grevi yarın da devam edecek Nobel Fizik Ödülü'nün sahibi belli oldu Fransa'da eylemler nedeniyle liselerde eğitime ara verildi Ekinci “Hedefimiz sadece Meclis’e dönmek değil, toplumun gündemini Meclis’e taşımak” Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Ekim 2026) Üstel “Eğer bir çivi çaktılarsa ceketimi o çiviye asacağım” Dinçyürek “Ambulans filomuza iki yeni tam donanımlı ambulans daha katıldı” İncirli “Avrupa Birliği ile ilişkilerimizi stratejik ortaklığa taşıyacağız” Cumhurbaşkanlığı, Erhürman’ın AB’ye gönderdiği mektubun karşılık bulduğunu açıkladı Kişi “Yurttaşın ihtiyacını siyasi lütuf, kamu malını seçim sermayesi yapmayın” Gençlik Federasyonu’ndan Cumhurbaşkanlığı’na “İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi yenilenmeli” Altın fiyatlarında son durum: Güne düşüşle başladı Arjantin'in efsanesi Messi, milli takıma veda etti ABD'de idam edilen mahkum Christa Pike hastanede uyandı ve konuştu Küresel piyasalar Fed'in toplantı tutanaklarına odaklandı Üsküdar'da yolcu vapuru tarihi yalıya çarptı Kıb-Tek, El-Sen’i grevi sonlandırmaya davet etti Döviz kurlarında son durum (7 Ekim 2026) 1950'den bu yana görülen en büyük El Nino'nun daha şiddetlisi geliyor Bugün hava nasıl olacak? (7 Ekim 2026) EL-SEN'in grevi yarın da devam edecek Nobel Fizik Ödülü'nün sahibi belli oldu Fransa'da eylemler nedeniyle liselerde eğitime ara verildi Ekinci “Hedefimiz sadece Meclis’e dönmek değil, toplumun gündemini Meclis’e taşımak” Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Ekim 2026) Üstel “Eğer bir çivi çaktılarsa ceketimi o çiviye asacağım” Dinçyürek “Ambulans filomuza iki yeni tam donanımlı ambulans daha katıldı” İncirli “Avrupa Birliği ile ilişkilerimizi stratejik ortaklığa taşıyacağız” Cumhurbaşkanlığı, Erhürman’ın AB’ye gönderdiği mektubun karşılık bulduğunu açıkladı Kişi “Yurttaşın ihtiyacını siyasi lütuf, kamu malını seçim sermayesi yapmayın” Gençlik Federasyonu’ndan Cumhurbaşkanlığı’na “İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi yenilenmeli”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

LTB web sitesi yenilenen içeriği ve ara yüzü ile yayında

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
LTB web sitesi yenilenen içeriği ve ara yüzü ile yayında
Reklam

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) dijital dünyanın yurttaş yaşamına yarattığı kolaylaştırıcı etkiyi en iyi şekilde değerlendirip, belediye hizmetlerinden hızlı, kolay ve etkin şekilde kullanabilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda www.lefkosabelediyesi.org web sitesi hem teknolojik altyapısını geliştirdi hem de arayüzünü yeniledi.

Yenilenen web sitesi ile yurttaşların hem bilgiye eşit ve kolay erişimini garanti altına alırken, hem de yönetim süreçlerinde şeffaflık, hesap verebilirlik ve katılımcılığı sağlayacak, yurttaşlar belediye ile ilgili işlemlerinde online dünyanın sağladığı avantajları kullanabilecekler. Web sitesinde yurttaşların işlemlerini kolaylaştıracak şu bölümler yer alıyor:

Talep Et 

www.lefkosabelediyesi.org web sitesinde yer alan talep et menüsünden ilaçlama, ağaç budama, çöp bidonu, çöp bidonu tamiri, moloz/budama atığı toplama talebi ve vidanjör talepleri anında iletebiliyor.

Başvurular

Belediyeye ait tüm başvurular kolay ve hızlı şekilde yapılabiliyor. 

Katılımcı Şehir - Sen Söyle Lefkoşa

Yeni web sitesinde Demokrasi, çok seslilik ve katılımcılık her mecrada yaşam buluyor. Lefkoşa'ya ilişkin alınacak kararlar için oy verilebilecek, fikir ve görüşler ile aktif katılımcılık sağlanacak.

Ödemeler

Su faturası, emlak vergisi, trafik cezası ve meslek verginizi kredi kartınızla kolayca ödenebiliyor. Web sitesi içerisinde ilerleyen dönemde parkometre ödemeleri de yer alacak. 

Görüşme Talebi 

Web sitesi aracılığı ile LTB Başkanı, yönetimi ve şubeleri ile görüşmek talepleri iletilebiliyor. 

Benzer haberler

Featured
Altın fiyatlarında son durum: Güne düşüşle başladı 7 Eki 2026 09:57 Arjantin'in efsanesi Messi, milli takıma veda etti 7 Eki 2026 09:50 ABD'de idam edilen mahkum Christa Pike hastanede uyandı ve konuştu 7 Eki 2026 09:46 Küresel piyasalar Fed'in toplantı tutanaklarına odaklandı 7 Eki 2026 09:42 Üsküdar'da yolcu vapuru tarihi yalıya çarptı 7 Eki 2026 09:37 Kıb-Tek, El-Sen’i grevi sonlandırmaya davet etti 7 Eki 2026 09:25 Döviz kurlarında son durum (7 Ekim 2026) 7 Eki 2026 08:49 1950'den bu yana görülen en büyük El Nino'nun daha şiddetlisi geliyor 7 Eki 2026 07:56 Bugün hava nasıl olacak? (7 Ekim 2026) 7 Eki 2026 07:51