LTB Tiyatrosu'nun yeni oyunu perdelerini açıyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Hüzün Ana ve Çocukları”, 22 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de prömiyer yapıyor.
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’ndan verilen bilgiye göre, “Hüzün Ana ve Çocukları” oyununu, Fikret Demirağ’ın şiirlerinden Yaşar Ersoy oyunlaştırıp sahneledi.
22 Mart Cuma akşamından itibaren her Cuma ve Cumartesi saat 20.00’de sahnelenecek “Hüzün Ana ve Çocukları” oyununda, Özgür Oktay, Döndü Özata, Melihat Melis Beşe, Erol Refikoğlu ve Yaşar Ersoy rol aldı.
Dekor ve kostüm tasarımını Özlem Deniz Yetkili, Özgün müziğini İnal Bilsel, ışık tasarımını Fırat Eseri, yönetmen yardımcılığını Umut Ersoy, Ana Tanrıça Heykeli’ni Erol Refikoğlu ve Sevcan Çerkez, ışık uygulamasını Salih Kanatlı, efekt uygulamasını Mehmet Eseri, dekor uygulamasını Özhan Dinler, kostüm uygulamasını Mehmet Doksöz, sahne amirliğini Mehmet Demir, afiş, broşür, fotoğraflarını Umut Ersoy yaptı.
“Hüzün Ana ve Çocukları” oyunu hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için 22 78 782 numaralı telefon aranabilecek.
(TAK) Benzer haberler
Kıbrıs
Ülkemizin sevilen sanatçılarından Mehmet Can hayatını kaybetti
Dışişleri Bakanlığı "Kıbrıs konusuna ilişkin resmi politikamız egemen eşitlik ve eşit uluslararası statü ilkelerine dayanmaktadır"
S&P Güney Kıbrıs’ın kredi notunu yükseltti
Üstel "Son beş yılda asgari ücreti beş katına çıkardık"
Amcaoğlu “Soylu Sokak Yağmur Suyu Kanal Projesi’nde sona yaklaşıldı”
Yangın söndürme tüpü ve trafik setleri denetime tabii mal olarak ilan edildi
Üstel “Acının yükünü taşıyan insanlarımızı hak arama mücadelesinde de yalnız bırakmıyoruz”
Andreas Parashos “Ne zaman hedefe yaklaşsak, biraz daha uzakta olduğunu keşfediyoruz”
Trafik denetimlerinde sürat rapor edilen suçlar arasında yine ilk sırada



