Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Köroğlu "Batı Nil Virüsü vakası çıkmasını beklemeyelim" Üstel “Naaşların kimliklerinin belirlenmesi için DNA incelemelerinden yararlanılacak” Nepal'deki selin ardından 10 gündür mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı Güney'de her bin 700 öğrenciye, bir rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni düşüyor Polis Lefkoşa-Gazimağusa ana yolunu kullanacak sürücüleri uyardı Gemi kazasında hayatını kaybeden Elmas Demir'in cenazesi Eskişehir'de toprağa verildi Nöbetçi eczaneler (5 Eylül 2026) Trafik cezaları geçiş noktalarında dağıtılmaya devam ediliyor Dostoyevski 180 yıl sonra TikTok fenomeni oldu Mısır’ın çağrısıyla Güney Kıbrıs ve Yunanistan olağanüstü üçlü zirve gerçekleştirecek Akpınar “Filo Jet faciası herkesin ortak meselesidir” Üstel “1 kişinin daha naaşına ulaşıldı, 15 kayıp aranıyor” Trafik denetimlerinde 354 sürücü rapor edildi, 1 sürücü tutuklandı Gemi kazası faciasında 7. gün: Kayıp 16 kişi aranıyor Hristodulidis "Büyük enerji şirketleriyle görüşmeler yapıyoruz" İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 3 kişi daha tutuklandı Trump barış masasına dönüyor: Putin ve Zelenski'ye yeni teklif yolda Tahsin Öksüz hayatını kaybetti Avrupa altınını neden Amerika'dan kaçırıyor? Palmas "Aşil Kalkanı anlaşması Güney Kıbrıs'ı da kapsıyor" Köroğlu "Batı Nil Virüsü vakası çıkmasını beklemeyelim" Üstel “Naaşların kimliklerinin belirlenmesi için DNA incelemelerinden yararlanılacak” Nepal'deki selin ardından 10 gündür mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı Güney'de her bin 700 öğrenciye, bir rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni düşüyor Polis Lefkoşa-Gazimağusa ana yolunu kullanacak sürücüleri uyardı Gemi kazasında hayatını kaybeden Elmas Demir'in cenazesi Eskişehir'de toprağa verildi Nöbetçi eczaneler (5 Eylül 2026) Trafik cezaları geçiş noktalarında dağıtılmaya devam ediliyor Dostoyevski 180 yıl sonra TikTok fenomeni oldu Mısır’ın çağrısıyla Güney Kıbrıs ve Yunanistan olağanüstü üçlü zirve gerçekleştirecek Akpınar “Filo Jet faciası herkesin ortak meselesidir” Üstel “1 kişinin daha naaşına ulaşıldı, 15 kayıp aranıyor” Trafik denetimlerinde 354 sürücü rapor edildi, 1 sürücü tutuklandı Gemi kazası faciasında 7. gün: Kayıp 16 kişi aranıyor Hristodulidis "Büyük enerji şirketleriyle görüşmeler yapıyoruz" İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 3 kişi daha tutuklandı Trump barış masasına dönüyor: Putin ve Zelenski'ye yeni teklif yolda Tahsin Öksüz hayatını kaybetti Avrupa altınını neden Amerika'dan kaçırıyor? Palmas "Aşil Kalkanı anlaşması Güney Kıbrıs'ı da kapsıyor"
Dolar
Euro
Sterlin

LTB denetledi: 3 iş yerine ihbar verildi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
LTB denetledi: 3 iş yerine ihbar verildi
Reklam

Lefkoşa Türk Belediyesi Halk Sağlığı Şubesi, Lefkoşalıların sağlığı için iş yerlerine yönelik denetimlerine devam ediyor.

Halk Sağlığı Şubesi ekiplerinin belediye sınırları içerisindeki işletmelere yönelik denetimleri kapsamında 28 Ocak ile 1 Şubat tarihleri arasında 86 iş yeri denetlendi. LTB’den yapılan açıklamaya göre, tüm işyeri izinlerinin yıl sonunda bitmiş olması nedeniyle, yapılan denetimlerde işyeri izin başvurusunu henüz yapmamış olan işyerleri uyarıldı, çalışanların sağlık karneleri, işyeri içerisindeki hijyen koşulları ile dış çevre temizliği kontrol edildi. İşyerlerinde satılan gıdalar ile gıda üretimi için bulundurulan hammaddelerin genel muhafaza koşulları kontrol edildi. Bu kapsamda 3 işyerine eksiklerinden dolayı ihbar verildi. Reis Süpermarket (Hamitköy) isimli işletmeden etiketsiz olması nedeniyle 1 birim ürün; Mustafa Bulduk Berber Salonu isimli işletmeden gayrısıhhi koşullar nedeniyle 1 birim malzeme, CMR Çiğ Köfte İmalathanesinden etiketsiz olması nedeniyle 1 birim ürün müsadere edildi. Ayrıca Mustafa Bulduk Berber Salonu isimli işletmeye sağlık karnesi olmayan personel çalıştırılması ve gayrısıhhi ortamda çalışılması nedeniyle belediyeler kapsamında para cezası kesildi. Denetlenen işyerleri niteliklerine göre şöyle; 10 Restoran, 7 Kafeterya, 1 Pastane, 1 Kahve Satışı, 1 Gıda İmalathanesi, 13 Oto Galeri, 1 Pansiyon, 1 Otel, 4 Su Otomatı, 3 Dernek Lokali, 4 Gıda Deposu, 20 Market, 4 OffLicence, 1 Dövme Salonu, 1 Eğitim Merkezi, 14 Kuaför ve Berber Salonu (TAK)

Benzer haberler

Featured
Köroğlu "Batı Nil Virüsü vakası çıkmasını beklemeyelim" 5 Eyl 2026 17:58 Üstel “Naaşların kimliklerinin belirlenmesi için DNA incelemelerinden yararlanılacak” 5 Eyl 2026 17:55 Nepal'deki selin ardından 10 gündür mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı 5 Eyl 2026 15:34 Güney'de her bin 700 öğrenciye, bir rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni düşüyor 5 Eyl 2026 15:04 Polis Lefkoşa-Gazimağusa ana yolunu kullanacak sürücüleri uyardı 5 Eyl 2026 14:57 Gemi kazasında hayatını kaybeden Elmas Demir'in cenazesi Eskişehir'de toprağa verildi 5 Eyl 2026 14:29 Nöbetçi eczaneler (5 Eylül 2026) 5 Eyl 2026 14:25 Trafik cezaları geçiş noktalarında dağıtılmaya devam ediliyor 5 Eyl 2026 14:09 Dostoyevski 180 yıl sonra TikTok fenomeni oldu 5 Eyl 2026 14:05