Londra'da bir kişi aracını kaldırımda yürüyenlerin üzerine sürdü: 4 kişi yaralandı

Voice Kıbrıs Haber
İngiltere'nin başkenti Londra'da 31 yaşındaki bir kişinin aracını kaldırımda yürüyenlerin üzerine sürmesi sonucu biri ağır 4 kişi yaralandı.
Londra Metropolitan Polisinden yapılan açıklamada, saat 00.45 sıralarında kentin ünlü Shaftesbury Caddesi'nde bir kişinin aracını ters yönde ilerleyerek kaldırımda yürüyen yayaların üzerine sürdüğü belirtildi.
Açıklamada, olayda biri ağır 4 kişinin yaralandığı bilgisi verildi.
Polis yetkilisi Stuart Cundy, yaptığı açıklamada, aracın 31 yaşındaki sürücüsünün cinayete teşebbüs şüphesiyle gözaltına alındığını aktararak, "Polis memurları, olaya hızla karşılık vererek ve City of London polisiyle yakın çalışarak dakikalar içinde şoförü yakaladı." ifadesini kullandı.
Cundy, iddiaya göre şoförün aracını kaldırıma sürmeden önce bir gece kulübündeki arbedeye karıştığını kaydederek, "Olayın münferit bir eylem olduğu, terörle bağlantısı olmadığı da teyit edildi." dedi.
Benzer haberler
Dünya
AB nüfusu 452 milyona yükseldi
Yunanistan'ın Eğriboz Adası'nda binlerce balık kıyıya vurdu
Netanyahu’dan Türkiye'nin F-35 sürecine dolaylı tepki
Andy Burnham'ın 20 Temmuz'da İngiltere Başbakanı olması bekleniyor
Uzaya seyahat eden en yaşlı kadın Wally Funk hayatını kaybetti
İspanya’da orman yangını faciası: 12 kişi hayatını kaybetti
ABD basını yazdı: İran’dan Trump’a suikast planı
Çin'de ayakkabı fabrikasında yangın: 28 kişi hayatını kaybetti
NASA, Mars ve Ay simülasyonu için gönüllü astronotlar arıyor



