Londra Heathrow Havalimanı, gece yarısına kadar kapatıldı

Voice Kıbrıs Haber
İngiltere'nin başkenti Londra'daki Heathrow Havalimanı'na elektrik sağlayan trafoda yangın çıktı. Yangın ve ardından yaşanan kesinti nedeniyle bugün gece yarısına kadar havalimanı kapatıldı.
Londra’daki Heathrow Havalimanı’nın bölgedeki bir elektrik trafo merkezinde çıkan yangın ve ardından yaşanan kesinti nedeniyle bugün gece yarısına kadar hizmet veremeyeceği bildirildi. Havalimanından yapılan açıklamada, havalimanını besleyen bir elektrik trafo merkezinde çıkan yangının ‘önemli bir elektrik kesintisine’ neden olmasının ardından havalimanının bugün gece yarısına kadar kapatıldığı belirtildi.
Açıklamada, tüm yolculara havalimanına seyahat etmemeleri tavsiye edilerek, "Yolcularımızın ve meslektaşlarımızın güvenliğini sağlamak için Heathrow, 21 Mart günü saat 23.59'a kadar kapalı olacaktır” ifadeleri kullanıldı.
Kaynak:DHA
Benzer haberler
Dünya
Uganda'da cinayet gibi kaza: 20 öğrenci ve okul müdürü öldü
Dinozor tutkunu 9 yaşındaki çocuk, Guinness’e göre en genç müze küratörü oldu
Starship'in 13. fırlatma denemesi, dört motor arızasıyla son anda iptal edildi
Trump'tan seçim sistemi eleştirisi "Manipülasyona ve yolsuzluğa açık"
Dünyanın en eski kehribarı keşfedildi: 385 milyon yıl öncesine ait yaşam izi
Yaşanabilir bölgedeki gezegende ilk kez atmosfer keşfedildi
Kanada'daki orman yangınlarının dumanı ABD'nin kuzeydoğusuna ulaştı
Bangladeş'teki kızamık salgınında hayatını kaybeden çocuk sayısı 800'e yaklaştı
ABD Adalet Bakan Vekili Epstein mağdurlarından özür diledi



