Limasol’da yangın için protesto eylemi yapılıyor

Voice Kıbrıs Haber
Limasol’da onlarca köyü etkileyen yangını protesto için bu akşam geniş katılımlı protesto eyleminin yapılması bekleniyor.
Politis gazetesi, sosyal medya üzerinden organize edilen eylemin, herhangi bir örgüt, siyasi parti ya da dernek tarafından çağrı yapılmamış olmasına rağmen son yıllardaki en büyük protesto eylemlerinden biri olmasının beklendiğini kaydetti.
Sosyal medyada yayılan haberlere göre aynı noktada yarım saat arayla iki farklı eylem yapılacağını belirten gazete, bugünkü eylem için herhangi bir tepki gelmediğini yazdı. Haberde, polisin bugünkü eylemle ilgili tutumunun da merakla beklendiği ifade edildi.ası.
Gazete, eylemin, birkaç hafta önce eylem veya gösterilere izin verilmesine ilişkin belirli koşullar getiren yeni yasal düzenlemeden nasıl etkileneceğinin merak konusu olduğunu yazdı.
Benzer haberler
Featured
Son 24 saatte en fazla yağış alan yerler açıklandı
Üstel “Koşulsuz bedelli askerlik için yasa önerisini ilk oturumda Meclis’e sunacağız”
Zeytinyağı üretiminde kayıt dönemi başladı: Değirmene giden her ürün kayıt altına alınacak
Arıklı "Yoruma açık seçim maddeleri düzeltilmeli"
CTP, Gören’in adaylığına ilişkin YSK kararını değerlendirdi
Japonya'da deprem: 20'den fazla kişi yaralandı
Hristodulidis'ten Güney Kıbrıs'taki "İngiliz üslerinin sömürgeci mirasına son verilmesi" çağrısı
Nöbetçi eczaneler (8 Kasım 2026)
Kültürel Miras Teknik Komitesi'nden, Güney Kıbrıs’ta yakınlarının mezarlarını yenilemek isteyen ailelere destek ve koordinasyon




