Limasol’da iş adamına bombalı saldırı

Voice Kıbrıs Haber
Limasol’da bir iş adamının lüks aracına bombalı saldırıda bulunulduğu, patlama sonrasında çıkan yangında 5 lüks aracın tamamen kül olduğu bildirildi.
Fileleftheros’un “Yeraltı Dünyasından İş İnsanına Mesaj” başlıklı haberine göre Ay. Fila bölgesindeki bir apartmanın altındaki park alanında bulunan ve bir iş insanına ait olduğu belirlenen lüks bir araca dün saat 2.00 sularında el yapımı patlayıcı-yanıcı mekanizma yerleştirildi. Meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın, hedef aracın yanında park halinde bulunan 4 lüks araca da yayıldı.
İtfaiye tarafından söndürülen yangında araçların tamamen kül olduğu, apartmanın park alanının da büyük hasar gördüğü kaydedilen haberde alevlerin, apartmanın üçüncü katına kadar yükseldiğine işaret edildi.
Habere göre Rum polisi kundaklanan aracın, apartmanda ikamet etmekte olan bir Kıbrıslı Rum iş insanına ait olduğunu saptadı. Apartman sakinlerinin patlamayla uyandıklarını ve kendilerini ateş cehenneminin içinde bulduklarını belirten gazete apartman sakininin, Kıbrıslı Rum iş adamının, Orta Doğu’daki gelişmeler yüzünden saldırının hedefi olabileceğine dikkat çektiğini yazdı.
Benzer haberler
Featured
DSÖ, KDC'de Ebola bulaşan 10 bini aşkın kişinin neredeyse yarısının öldüğünü bildirdi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ekim 2026)
İklim değişikliğinin sağlığa etkileri son 10 yılda arttı
Fed faizi sabit tuttu: İki üyeden artış itirazı
Çin'de yaşlı nüfusu ilk kez çocuk nüfusunu geçti
YÖDAK ile YÖKAK iş birliğinde KKTC’deki üniversitelerin UKAP başvurularına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, Arjantin üzerinden ABD'ye kaçtı
Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Cuma günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek




