Limasol: Yangın yerleşim alanının 50 metre ötesinde!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bugün öğle saatlerinde Limasol'da çıkan yangın halen kontrol altına alınamadı. Kissousa muhtarı Evanthi Marneros'un yapmış olduğu açıklamasında yangının, köyün 50 metre ötesinde olduğunu ve bölgede itfaiye bulunmadığını söyledi.
Alphanews'de yer alan haberde, yangın Kissosa köyünün 50 metre ötesinde bulunduğunu fakat itfaiye görevlilerinin Malia-Pasha civarında müdahalede bulunduklarından ötürü köye müdahalede bulunulamadığı ifade edildi.
Kissousa köyünde yaşayan 10 kişi köyden uzaklaştırıldı .
Habere göre Kissousa köyünde yaşamakta olan 10 kişi tedbir amaçlı bölgeden uzaklaştırıldı.
Kissousa köy muhtarı isyan etti
Kissousa köyü muhtarı Evanthi Marneros "köy boşaltıldı, şu an yalnız kaldım ve ne olacağını görmek için bekliyorum. Yangın evlerden 50 metre ötede. Herkes Vouni dağına doğru müdahale için gitti ve bizi Allah'ın insafına bıraktılar" şeklinde konuştu.
Alphanews'de yer alan haberde, şu ana kadar kuru otlar, köyün çevresindeki badem ağaçları ve üzüm bağları da yandığı belirtildi.
https://youtu.be/3LlKybrGgK0
Alphanews Benzer haberler
Featured
Pazar günü Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı geçici olarak trafiğe kapatılacak
Gazimağusa'da 1 kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi!
100 yaşını aşan bireylerin bağışıklık sisteminde kanserle mücadele eden hücrelerin arttığı tespit edildi
İskele'de trafik kazası: Alkollü sürücü tutuklandı!
Her Daim Doğa Dostları, kum bitkileri ve kaplumbağa yumurtlama alanları gözlem etkinliği düzenliyor
Balıkçılık koruma alanlarının sınırları şamandıralarla belirlendi
ABD'nin kamu borcu ilk kez 40 trilyon doları aştı
İlhan Çinkayalar için acil kan aranıyor!
Küresel piyasalarda satış baskısının azalmasıyla pozitif fiyatlamalar öne çıkıyor


