Liderlerin akşam yemeğinde bir araya gelmesi bekleniyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Rum basını, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Kıbrıslı Rum Lider Nikos Anastasiadis’in Ocak ayının son haftası sosyal içerikli bir akşam yemeğinde bir araya gelmesinin beklendiğini yazdı.
Fileleftheros gazetesi “Diyalog Olmadan Liderler Yemeği” başlıklı haberinde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis arasındaki sosyal içerikli akşam yemeğinin, 23 Ocak haftası yapılmasının beklendiğini haber verdi.
Kıbrıs Haber Ajansı'nın haberine dayandırılan habere göre, yemek, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Colin Stewart'ın ara bölgedeki eski havaalanı yakınlarındaki konutunda verilecek. Gazete, yemeğe, BM’nin Kıbrıs’la ilgili raporlarının BM Güvenlik Konseyinde görüşülmesi için şu an ABD’de bulunan Stewart’ın da katılacağını yazdı.
İki liderin, yıl sonu dolayısıyla 7 Aralık’ta Ledra Palace’ta düzenlenen BM resepsiyonunda, Kıbrıslı Rum Lider Nikos Anastasiadis’in görev süresi sona ermeden önce sosyal içerikli bir akşam yemeğinde bir araya gelme konusunda anlaştıklarını anımsatan gazete, liderlerin akşam yemeği esnasında sohbet etmesinin beklendiğini ancak müzakerelerle ilgili diyalog olmayacağını ekledi.
Haber Haravgi gazetesinde “Anastasiadis ile Tatar Arasındaki Akşam Yemeği 23 Ocak’tan Sonra” başlığıyla yer buldu.
Benzer haberler
Featured
Suudi Arabistan'ın petrol damarı kesildi: Küresel piyasalar çöküşte
Üstel "Kadına yönelik şiddete sıfır tolerans, etkin koruma ve kararlı mücadele artarak sürecektir"
Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği “Protokol imzalamadan öğrenci taşımacılığı başlamayacak”
Denetimlerde 400 sürücü çeşitli suçlardan rapor edildi
CTP “Yerel Yönetim Vizyon 2030 Çalıştayı”nda buluştu
Çavuşoğlu "Güçlendirilmiş altyapımız ve destek birimlerimizle yeni döneme hazırız"
Üstel "Yeni gemi yarın kayıpları arama çalışmasına başlıyor"
Güzelyurt’taki trafik kazası: 37 yaşındaki sürücü yoğun bakımda!
Kar-İş "Öğrenci taşımacılığını başlatmayacağız"


