Lefkoşa’da sanat çalıştayı düzenlenecek
Lefkoşa İçin Kamusal Alanda Sanat Çalıştayı 9 Eylül'De

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA), “başkent Lefkoşa’da konumlandırılması arzu edilen kalıcı ve üç boyutlu heykeller” için işbirliği yaparak bu konuda izlenecek yol haritasını çizmek için çalıştay düzenliyor.
“Lefkoşa İçin Kamusal Alanda Sanat Çalıştayı” 9 Eylül Cumartesi günü halkın katılımına açık olarak düzenlenecek. Çalıştay EMAA Başkent Sanat Merkezi’nde 09:00 – 18:00 saatleri arasında yer alacak.
Belediyeden yapılan açıklamada, Çalıştayın birlikte hareket etmek, farklı seslerin görüşlerini almak ve ortak aklı yaratmak hedefiyle uzman kişilerle birlikte katılmak ve katkı koymak isteyen herkese açık olacağı belirtildi ve kayıt yaptırmak isteyenlerin 7 Eylül Perşembe, mesai bitimine kadar 228 5221 (dahili 1380 ve dahili 1381) numaralı telefonlardan LTB’ye ulaşabileceği kaydedildi.
Açıklamaya göre, 3 ana başlıkta sunumlar gerçekleştirilecek ve sonrasında 3 masada çalışma grupları oluşturulacak çalıştayda konu başlıkları ve yardımcı sorularla “Lefkoşa İçin Kamusal Alanda Sanat” derinlemesine masaya yatırılacak.
Benzer haberler
Featured
Yapay zekada soğuk savaş: ABD, Anthropic’e yabancı engeli getirdi
Lefkoşa'da yarın birçok bölgeye 2 saat elektrik verilemeyecek
Patlayan roket için kritik karar
Sevgi Atailer için acil kan aranıyor!
İran "Mutabakat yarın olmasa da önümüzdeki günlerde olabilir"
Elebaşı İtalya'da bulunan suç örgütüne operasyonda 33 zanlı tutuklandı
Gönyeli Darts Lions Kulübü, KTOÖD üyelerinin de kullanabileceği aktivite odası kurdu
KAÜ, Güzel Sanatlar Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinden sergi
KKTC, Bakü'de "KKTC Kültür Günü" etkinliğiyle tanıtılıyor


